Take a fresh look at your lifestyle.

„Creatori de viitor – Champions United 2016” – 130 de liceeni excepționali din România și Republica Moldova își dau întâlnire la Cluj-Napoca

0

Exceptionalii 4În perioada 23-29 iulie 2016 va avea loc în Cluj Napoca o nouă ediție a unuia din cele mai importante evenimente destinate liceenilor cu performanțe deosebite, „Creatori de Viitor – Champions United”. Proiectul, aflat la cea de a treia ediție, va reuni 130 de elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, cultură, sport și leadership școlar, profesori de top din România, mentori din diverse domenii. Programul este organizat de Asociația 11even, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca precum și cu o serie de parteneri instituționali, parteneri corporate și media.

Între liceenii selectați să ia parte la acest program regăsim medaliați la olimpiade naționale și internaționale la diverse discipline școlare, câștigători de concursuri în domeniul creației artistice, campioni naționali la diverse discipline sportive, precum și elevi cu implicare deosebită în voluntariat și în proiecte extrașcolare. Cei 130 de participanți urmează să petreacă 7 zile extraordinare în Cluj-Napoca. Aceștia vor putea să întâlnească mentori din diverse domenii, așa cum sunt: Cristi Danileț (judecător și membru al Consiliului Superior al Magistraturii), Sebastian Văduva (decan al Griffits School of Management), Rareș Panfil (absolvent al Harvard University, cu un masterat în Public Administration la London School of Echonomics și actualmente masterand la University of Oxford), Cezar Grigore (fondator al unui start-up în Silicon Valley), Călin Coman (strategy director la Handsome Advertising), Dan Isai (fondator si CEO al Salad Box), Vlad Căpușan (alpinist și explorator) și mulți alții.

Cele 7 zile ale proiectului vor avea o agendă cu multe sesiuni interactive, activități practice, competiții, dar și multă distracție. Participanții vor avea șansa să viziteze Salina Turda, să se distreze în cadrul Adrenalin Park sau în cadrul unui workshop de creație și improvizație. Un alt eveniment special care revine în agendă, după succesul de anul trecut, este Picnicul traditional românesc & Seara de film, eveniment care în acest an va avea loc într-o locație surpiză.

Într-o sesiune specială, participanții vor putea afla povestea „Fabrica de experimente”, un start-up fondat de un grup de liceeni participanți la ediția 2015, iar apoi, împărțiți pe echipe, vor avea șansa să lucreze la proprile idei de proiecte ale viitorului. Mai mult, cele mai bune dintre aceste propuneri vor primi o susținere specială din partea partenerilor pentru a fi lansate. Ca și în anul trecut, Gala Performanței în Educație va încheia acest proiect, printr-un eveniment deosebit, desfășurat în cadrul Centrului de Cultură Urbană Casino, în care organizatorii, alături de parteneri, vor premia acești tineri performeri ai României și ai Republicii Moldova.

 

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata