Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – CRIMĂ în Feleacu. Un nepot și-a omorât bunica

1

Crimă în localitatea clujeană Feleacu. O bunică a fost omorâtă de către nepotul său. Bărbatul s-a folosit de un topor pentru a comite odiosul gest. Procurorii și polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Articol actualizat în partea de jos.

Apelul la 112 a fost efectuat joi după-masă. Potrivit unor surse din anchetă, criminalul nu era căsătorit și locuia în Feleacu împreună cu bunica sa. Femeia a fost efectiv măcelărită.

„În urma discuțiilor cu procurorul de caz eu pot să vă confirm existența faptei și a împrejurării că există deschis un dosar de omor. În acest moment ancheta este în curs și nu vă pot oferi alte detalii. Revenim de îndată ce se vor încheia cercetările”, precizează Mihaela Sfiriac, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Ancheta urmează să stabilească de la ce a pornit conflictul dintre cei doi, care din nefericire s-a soldat cu un deces.

Nepotul criminal este reținut de polițiști și urmează să fie prezentat, în cursul zilei de vineri, în fața unui judecător de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CRIMINALUL A RECUNOSCUT FAPTA

La ora 16:00, potrivit surselor ZIARUL CLUJEAN, declarativ, bărbatul a recunoscut crima, dar deocamdată cercetarea la fața locului nu este finalizată pentru a începe audierile. Acesta se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

UPDATE 1

La ora 16:30, surse din rândul celor care au participat la cercetarea crimei au declarat pentru publicația noastră că femeia a fost măcelărită la propriu.

„Este un omor cu violență ridicată. Victima prezintă multiple plăgi înjunghiate/tăiate, la nivelul craniului și toracelui, iar un membru superior este secționat. S-a lucrat în baltă de sânge, condiții de hemoragie masivă”, precizează una dintre surse.

Citește și … DETALIU șocant descoperit de anchetatori la crima din Feleacu

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata