Take a fresh look at your lifestyle.

Crimă sau sinucidere? Un tânăr din Galați, venit la Cluj-Napoca într-o tabără, găsit mort lângă un cămin studențesc

0

Crimă sau sinucidere? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă polițiștii și procurorii clujeni, după ce sâmbătă dimineața un tânăr de 18 ani a fost găsit prăbușit, fără viață, lângă Căminul 1 din Hașdeu. Primele concluzii arată că băiatul a decedat în urma căzăturii de la înălțime, el fiind cazat la etajul trei al clădirii. Polițiștii nu au stabilit încă cu certitudine de la ce etaj a căzut tânărul și nici dacă este vorba despre o crimă, fiind împins, sau o sinucidere.

Conform primelor informaţii, tânărul în vârstă de 18 ani era participant la o tabără universitară de vară organizată la Cluj-Napoca şi era găzduit împreună cu mai mulţi studenţi într-o cameră a Complexului studenţesc „Haşdeu”.

„În jurul orei 04.15 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în campusul universitar Haşdeu din municipiul Cluj-Napoca un tânăr de 18 ani, din Galaţi, a căzut de la etajul III al unuia dintre cămine. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat cercetarea, fiind constatat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la I.M.L., în vederea efectuării necropsiei. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata