Take a fresh look at your lifestyle.

CTP Cluj: Toate detaliile legate de abonamentele gratuite ale elevilor pentru anul școlar 2015-2016

1
  1. autobuze Iveco (2)CTP CLUJHotararea Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca nr. 63 din 11 februarie 2015 precizeaza, printre altele, urmatoarele articole: “Art. 1. Se aproba sustinerea financiara de la bugetul local pe anul 2015 a transportului public in comun, pentru elevii din clasele pregatitoare – clasele XIII, curs de zi, din invatamantul de stat si particular.

Art. 2.(1). Tipurile de abonamente eliberate sunt urmatoarele:

  1. legitimatii de galatorie gratuita pe doua linii de transport in comun tuturor elevilor de la cursurile de zi, din invatamantul de stat si particular, care folosesc mijloacele de transport in comun pe ruta spre/si de la scoala;
  2. legitimatii de calatorie gratuita pe doua linii de transport in comun tuturor elevilor de la cursurile de zi, din invatamantul de stat si particular, care urmeaza, in afara programului scolar, diferite activitati extrascolare; aceste activitati pot fi organizate de catre scoli, cluburi sportive, palate ale copiilor, administratiile judetene ale taberelor si bazelor sportive, turistice si de agrement, cat si de alte institutii de cultura, asociatii si fundatii;
  3. abonamente cu reducere de 50% pe una sau doua linii de transport in comun (la alegere) elevilor de la cursurile de zi, din invatamantul de stat si particular, in cazul elevilor care locuiesc in proximitatea scolii si nu desfasoara activitati extrascolare.

Art. 2.(2). Elevii pot beneficia de o legitimatie gratuita pe maximum doua linii de transport in comun, putand cumula, in cazul in care indeplinesc conditiile, o linie gratuita pentru deplasarea la scoala si o linie gratuita pentru deplasarea la activitatile extrascolare.

Art. 3. Legitimatiile de calatorie, eliberate in conditiile art. 2, lit a si b, vor fi valabile pe perioada unui an scolar.”

 

  1. Elevii orfani sau proveniti din casele de copii, care urmeaza formele de invatamant preuniversitar de stat, finantate de la bugetul local, in baza HCL 194/11.05.2010, beneficiaza de abonamente gratuite pe toate liniile. Acestea se ridica lunar de la birourile de vanzare Opera si Sediu.
Citește și
1 Comentariu
  1. andrei spune

    De ce nu primesc abonamente gratuite si cei care invata la scoli postliceale?

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata