Take a fresh look at your lifestyle.

Culturist, atac violent cu securea la o familie de pocăiți din Florești. Un copil a fost în prim plan!

0

atac-cu-securea-florestiO familie din Galați, stabilită în localitatea clujeană Florești, a trecut prin momente de groază, vineri seara. Un culturist a făcut un scandal monstru pe strada Florilor. Atacatorul a spart cu un topor geamul de la camera copilului dorind să pătrundă în interior, a turnat ulei pe o mașină din fața blocului și a amenințat că îi va da foc.

În momentul în care individul a spart geamul apartamentului situat la parter, copilașul de 7 ani dormea liniștit, în jurul orei 23.45. Ulterior, atacatorul a distrus mașina victimelor și a turnat ulei pe tot ce a găsit în cale.

La auzul zgomotelor, toți membrii familiei de pocăiți, despre care vecinii spun că sunt romi scandalagii, la fel ca atacatorul, s-au trezit și au dat alarma la 112.

„Am avut o intervenție aseară, la un bloc din Florești. Este vorba de un scandal. Un individ a spart cu toporul geamul unui apartament situat la parter. Astăzi a fost audiat și atacatorul, un bărbat de 40 de ani. Aseara era în stare avansată de ebrietate și nu se putea discuta cu el. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere”, ne transmite, în EXCLUSIVITATE, Daniel Graur, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj (IPJ CLUJ).

Până la redactarea acestei știri nu se cunoaște motivul exact al atacului, însă oamenii legii presupun că familia de pocăiți ar proveni dintr-un clan rival cu cel al culturistului care le-a devastat mașina și geamul apartamentului.

Incidentul, neoficial, ar fi pornit de la faptul că mai mulți copilași l-au deranjat vineri după-masă pe culturist. Seara, beat fiind, și-a adus aminte și a încercat să se răzbune cu securea.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata