Take a fresh look at your lifestyle.

Cum să faci față oboselii cu ajutorul lăptișorului de matcă

0
Conținut oferit de: apicola.ro.

În ultimul timp, mai ales de când s-a răcit vremea, te simți lipsit/ă de viață și oboseala parcă nu îți trece deloc indiferent cât de mult dormi? Să știi că este normal! Nu este neapărat sănătos pentru tine, nici fizic și nici psihic, dar acestea sunt simptome obișnuite în anumite circumstanțe. O mulțime de oameni se confruntă cu ele și sunt la fel de îngrijorați. Dar nu trebuie să îți mai faci griji! Poți folosi lăptișor de matcă pur pentru a face față acestei stări de oboseală continuă și pentru a-ți recăpăta pofta de viață!

  Oboseala acută și cauzele ei

 În special în anotimpurile reci, corpurile noastre resimt mult mai intens oboseala și stările neplăcute. Acest lucru se datorează lipsei de lumină naturală, dar și atmosferei gri și monotone cu care ne ”bucură” vremea de câțiva ani, în loc de zăpezile albe și pufoase de odinioară. Să nu uităm frigul care completează acest peisaj sumbru.

 Stresul de la muncă, alergătura și aglomerația din oraș, conflictele care apar și acasă uneori – acestea toate ne aduc în pragul unei oboseli adânci, cu stări și sentimente care ne influențează negativ viața de zi cu zi. În contextul pandemic în care ne aflăm în ultimii ani, această oboseală sezonieră este amplificată chiar mult mai mult.

 Dar există o soluție, chiar și atunci când pare că ești la capătul puterilor! Lăptișorul de matcă pur este o soluție benefica pentru tine!

 Lăptișor de matcă pur

 Cu siguranță ai mai auzit de lăptișorul de matcă pur, cel puțin dintr-o reclamă. Poate că ești surprins/ă că te poate ajuta cu oboseala, cunoscându-l mai mult pentru beneficiile sale în cosmetice și în domeniul frumuseții.

 Adevărul este că acest lăptișor de matcă pur are o mulțime de beneficii pentru sănătatea noastră, fie ea fizică sau psihică.

 Printre cele mai mari beneficii interne ale lăptișorului de matcă se numără efectele sale benefice asupra sănătății generale, sporind imunitatea și, așa cum am spus, servind ca o soluție în eradicarea epuizării. Lăptișorul de matcă pur este utilizat și în cosmetice, așa cum știi, având beneficii extraordinare asupra sănătății pielii.

 Cu alte cuvinte, te ajută să te simți bine și revitalizat/ă, contribuind, de asemenea, și la stima ta de sine.

 Lăptișor de matcă 100 grame

 Atunci când vine vorba de variantele în care poți consuma lăptișor de matcă, cel mai eficient poți combate epuizarea cu ajutorul lăptișorului de matcă 100 grame.

 Lăptișorul de matcă 100 grame este pur, recoltat direct din stup, fiind unul dintre cele mai valoroase produse apicole.

 Pentru a-l folosi ca tonic împotriva epuizării fizice și psihice se recomandă o cură de 6-8 săptămâni. Lăptișorul de matcă 100 grame trebuie consumat dimineața, cu 30 de minute înainte de masă, în cantitate de 2 lingurițe rase pentru adulți sau o linguriță pentru copii. Acesta se administrează sub limbă, până se dizolvă.

 Cea mai bună parte? Poți folosi lăptișor de matcă 100 grame pe tot parcursul anului. Te vei simți mult mai bine!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata