Take a fresh look at your lifestyle.

Cum să îți asiguri fișierele din PC sau laptop!

0

In ziua de astazi, suntem dependenti de tehnologie si cu siguranta nu ne-am putea imagina viata fara avantajele sale.

Cand vorbim despre calculatoare, pe langa faptul ca este o sursa perfecta prin care ne putem documenta sau comunica, este si cea mai simpla varianta prin care putem stoca fisiere si diverse documente, atat in memoria acestuia, cat si pe alte dispozitive externe.

Un fisier stocat cu siguranta contine ceva foarte important, de aceea dorim sa il pastram in deplina siguranta.

Exista tot felul de metode prin care ne putem pierde datele dintr-un PC sau laptop: fie ca este vorba de virusi sau de o defectiune tehnica, ori de un simplu moment de neatentie cand, din greseala, am apasat pe butonul “delete”.

Pentru a ne stii datele stocate in deplina siguranta, avem nevoie si de un plan de rezerva, precum un program bun pentru backup, cu ajutorul caruia sa ne putem creea o copie de siguranta.

Fie ca doriti o astfel de solutie pentru calculatorul de acasa sau pentru dispozitivele de la locul de munca, atunci trebuie sa incercati EaseUS Todo Backup Free.

EaseUS Todo Backup Free este software-ul perfect pentru astfel de probleme, dar si pentru prevenirea pierderii fisierelor importante. Cu ajutorul acestuia, veti putea face automat backup la anumite intervale de timp – in acest fel, va veti usura munca, iar grijile o sa puteti sa le dati uitarii.

Trebuie creat un plan de copiere al documentelor, selectata destinatia pe care doriti sa o utilizati pentru backup, iar mai apoi introduceti toate detaliile necesare pentru ca operatiunea sa poata fi relizata automat, dupa dorintele dumneavoastra.

Indiferent de tipul fisierelor, fie ca sunt fisiere foto, video, muzica sau documente word, utilizand EaseUS Todo Backup Free veti putea avea garantia ca tot continutul de fisiere si documente din calculator se va afla in deplina siguranta.

Exista si posibilitatea clonarii informatiilor, astfel ca veti putea transfera rapid si simplu tot continutul dintr-un HDD intr-altul sau intr-un SSD, de exemplu. In plus, cu ajutorul EaseUS Todo Backup Free, veti putea clona partitii pentru un plus de siguranta in protectia datelor.

Puteti opta pentru o versiune basic pentru inceput, care este gratuita, iar daca va doriti performante cu adevarat inalte, puteti achizitiona unul dintre pachetele oferite de acestia, acea versiune care este cea mai avantajoasa pentru nevoie dumneavoastra.

Rapid, sigur si cu doar cateva click-uri, va veti asigura tot continutul memoriei unui calculator ori laptop, numai cu ajutorul EaseUS Todo Backup Free.

Nu cu mult timp in urma, am optat pentru EaseUS Todo Backup Free sa ne ajute la job pentru a putea mentine in siguranta constant fisierele si documentele importante. In urma unor probleme de soft, foarte multe calculatoare au fost afectate, continutul hard disk-urilor fiind afectat si irecuperabil. Deci a trebuit sa luam de la capat foarte multe programe, ceea ce a presupus foarte mult timp pierdut.

Eu utilizam deja acest program pentru PC-ul de acasa, iar la sugestia mea firma a decis sa il utilizeze. De la momentul implementarii totul a decurs perfect iar in cazul in care s-a intamplat ceva neprevazut, deja aveam totul pus bine de-o parte si in siguranta.

Acesta este un articol publicitar. ZiarulClujean.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului ZiarulClujean.ro.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata