Take a fresh look at your lifestyle.

Cum va fi vremea la începutul acestei săptămâni

0

Începutul de săptămână vine cu vreme frumoasă și caldă pentru această dată, în toată țara, dar mai ales în vest, nord și centru. Atmosfera va fi însorită pe tot parcursul zilei, doar în zona montană vor fi înnorări și ploi trecătoare. În schimb, vântul se va înteți în sudul Banatului, nordul Moldovei dar și în Dobrogea, iar temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade.

Luni, la munte temperaturile continuă să crească, iar atmosfera va fi plăcută. Ploile pot să vină doar sporadic iar vântul va sufla mai tare în Munții Banatului și în Carpații Meridionali pe unde vor fi rafale de peste 65 de km/h.

Pe litoral, situația încă arată bine, va fi o zi potrivită pentru plajă, cu soare și foarte puțini nori, însă vântul va fi mai insistent. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 25 de grade, iar apa mării va avea în jur de 23.

Marți, în Maramureș, Crișana, Banat, Transilvania, Oltenia și nordul Moldovei revin ploile iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități însemnate de apă. În restul țării vor fi momente însorite iar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, cât și în nord-vestul continentului vremea va fi instabilă și răcoroasă, cerul va fi acoperit de nori și vor fi ploi însemnate cantitativ cât și grindină prin unele zone.

În nordul Europei nu vor fi schimbări majore – precipitații pe arii extinse iar vântul va sufla cu putere, pe când în sud-estul și în centrul Europei vremea va fi predominant frumoasă și caldă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata