Take a fresh look at your lifestyle.

Cumpara accesorii pentru echipamente profesionale de la Unilift

0
Conținut oferit de: tubulaturi-canalizari.ro.

Masina de vidanja este unul dintre elementele indispensabile in ceea ce priveste curatarea si asigurarea bunei functionari a sistemelor de canalizare. Totusi, acestea nu pot da randament maxim daca nu sunt utilizare in asociere cu accesorii calitative si performante. De aceea in oferta Unilift Serv exista si astfel de produse.

Aici vei gasi si furtun pentru vidanja care sa te ajute sa duci la bun sfarsit chiar si cele mai dificile interventii.

Materiale de cea mai buna calitate

In ceea ce priveste furtunurile pentru vidanja, acestea trebuie sa fie suficient de rezistente pentru a face fata debitului mare de materie transportata, presiunii ridicate si functiilor de vacuum utilizate intensiv. De aceea, in conturarea ofertei Unilift colaboreaza doar cu producatori acreditati in realizarea de astfel de produse. In acest mod se evita riscul ca furtunurile comercializate sa nu se ridice la nivelul asteptarilor clientilor si sa nu ofere performanta necesara in domeniu. Teinnova TEcai este pe eticheta tuturor produselor din aceasta categorie, brand renumit pentru profesionalismul de care dau dovada in procesele lor de productie.

Furtunurile pentru masinile vidanja sunt create diferit in comparatie cu cele destinate altor scopuri. Sunt mult mai mari, cu peretii foarte grosi, cu o lungime si un diametru amplu pentru a permite colectarea unei cantitati insemnate de apa si a o transporta cu usurinta.

Preturi avantajoase

Costul final se stabileste pe baza unei oferte personalizate pentru a avea garantia ca achizitionezi un produs potrivit, care intruneste toate criteriile de selectie pe care tu le vizezi si platesti strict pentru acestea. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea sa calculezi pretul in functie de elementele pe care vrei sa le intruneasca si sa nu apara costuri suplimentare pentru unele care ar putea fi inutile pentru activitatea ta.

In plus, beneficiezi si de garantie a calitatii, plus servicii de reparatii acolo unde este cazul. Acestea sunt incluse in pretul total, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa platesti nimic in plus ori de cate ori le soliciti.

Servicii de consultanta

Este important sa te orientezi catre produse special concepute spre a fi utilizate in anumiti parametri. Spre exemplu, pentru apa murdara cu reziduuri mari este nevoie de un furtun diferit fata de interventiile unde se lucreaza cu apa fara impuritati. De aceea, in cazul in care nu stii care varianta ar fi compatibila cu tipul de masina pe care il detii, poti solicita ajutor din partea unui consultant profesionist. Ii vei putea comunica in ce conditii il vei folosi, modelul masinii pe care il detii, tipul de rezultate dorite si in functie de aceste informatii, iti va face cele mai potrivite recomandari. Te va ajuta si cu informatii suplimentare sau raspunsuri la anumite intrebari, daca este cazul, pentru ca instrumentul cumparat sa fie compatibil cu celelalte echipamente pe care le detii in kitul de actiune. Serviciul este gratuit si va cantari decisiv in luarea celei mai bune decizii in raport cu nevoile tale profesionale.

Comanzi imediat

Procesul de plasare comanda este foarte simplu din momentul in care ai decis care dintre produse este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Dupa aceea tot ce mai ramane de facut este sa introduci adresa de livrare si detaliile de plata, iar de restul ne ocupam noi. Vom procesa comanda in cel mai scurt timp si vom pregati coletul pentru expediere.

Ai transport inclus

La Unilift scapi de grija transportului. Orice comanda are livrarea inclusa, oriunde in tara, prin curier rapid. Ne concentram toate eforturile pentru ca noile dispozitive sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata