Take a fresh look at your lifestyle.

Cutremurător! O fetiță de 12 ani, din Ciucea, ar fi fost agresată sexual de profesorul de matematică. Care sunt acuzațiile

1

O elevă de 12 ani, de la Școala „Octavian Goga” din localitatea Ciucea, județul Cluj, ar fi fost agresată sexual de profesorul de matematică, care este și dirigintele ei. Poliția din localitate a declanșat ancheta, la modul real, abia după ce Ziarul Clujean a aflat de acest caz, o spune chiar mama copilei. Mai multe detalii, imagini video și declarații, în acest articol. 

Presupusa agresiune s-ar fi petrecut la data de 13 iunie, cu două zile înainte de vacanță, însă șeful Postului de Polițe Ciucea, Mircea Briciu, a sunat la familia copilei doar ieri, să ceară date, după ce Ziarul Clujean a solicitat informații despre acest caz. În cele din urmă Poliția s-a autosesizat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală în formă agravantă.

Conform declarațiilor oferite de mama minorei, aceasta s-a dus la școală cu microbuzul care asigură transportul elevilor, în dimineața zilei de 13 iunie. A fost singurul elev care s-a prezentat la cursuri în dimineața respectivă, ceilalți colegi ai fetei nereușind să ajungă la școală din cauza condițiilor meteo.

La un moment dat în clasă și-a făcut apariția dirigintele ei, Viorel Golban, profesor de matematică în vârstă de 61 de ani. Conform mamei, profesorul ar fi strâns-o în brațe pe fiica ei, ar fi sărutat-o pe ambii obraji mai apoi pe gură, pe urmă a prins-o de sâni.

Fata a ajuns acasă foarte speriată, fiind condusă de secretara școlii. Adolescenta i-a povestit bunicii ce s-a întâmplat la școală. La insistențele părinților, conducerea școlii a inițiat o cercetare disciplinară. Directorul Școlii ”Octavian Goga” a declarat pentru Ziarul Clujean că a existat un incident și spune că profesorul a recunoscut că a sărutat-o pe gură.

La întâlnirea cu jurnaliștii profesorul Viorel Golban a luat-o la fugă și s-a ascuns în spatele casei.

Profesorul ar fi explicat conducerii școlii că a luat-o în brațe pe minoră și a pupat-o pe obraji pentru a o felicita de ziua ei, asta în condițiile în care ziua fetei este abia în 19 iulie, adică peste o lună.

Citește și … VIDEO – Profesorul clujean care a agresat sexual o elevă de 12 ani, condamnat cu EXECUTARE de C.A. Cluj

Citește și
1 Comentariu
  1. victor spune

    Ce se faca seful de.post briciu mircea cand el nu merge numai odată pe lună la post si atunci se ocupă de afaceri cu lemne si de femei este vesnic in bucătăria primăriei ciucea unde face sex cu unele din angajatele primariei este singurul polițist care nu are nici o activitate polițienească doar femei si afaceri

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata