Take a fresh look at your lifestyle.

CZIKA LASZLO, bărbatul care a evadat din arestul IPJ Cluj, a fost prins în Florești

0

czika-laszlo-evadat-arestul-ipj-cluj-1Czika Laszlo, bărbatul care a evadat, sâmbătă, din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a fost capturat de polițiști la 3 zile de la fugă. Impresionante forțe de ordine au fost angrenate în căutări și toți polițiștii au fost chemați la serviciu.

Fugarul a fost descoperit de oamenii legii, marți seara, în Florești, pe strada Cetății, în timp ce era la plimbare.

”Astfel, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

În continuare, sub coordonarea unității de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Sâmbătă, 14 august, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a evadat din Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Cluj.

CZIKA LASZLO se afla în stare de arest preventiv, din luna martie, pentru furturi din locuinţă. Sâmbătă, când se afla în curtea arestului, la plimbare, a evadat.

”În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului”, arată același comunicat.

Polițiștii clujeni s-au mobilizat și au acționat în sistem integrat cu colegii lor din celelalte judeţe pentru depistarea fugarului.

czika-laszlo-evadat-arestul-ipj-cluj

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata