Take a fresh look at your lifestyle.

Dan Tarcea, şeful PNL Cluj-Napoca: „Ponta pune acciză de cămătar pe combustibili”

1

Dan-Tarcea-PNL-CLUJDan Tarcea, preşedintele PNL Cluj-Napoca iese la atac. Tarcea se ia “trântă” cu premierul Victor Ponta, pe care îl acuză de “cămătărie”. În viziunea liberalului clujean, preţul umflat al  combustibilului la pompă se numeşte “acciză de cămătar”.

Dan Tarcea nu se opreşte aici şi se pune drept exemplu în faţa opiniei publice. Politicianul susţine că  a simţit pe pielea lui cum este  să laşi tot mai mulţi banuţi la pompă.

„Ca om de afaceri, m-am săturat de poveștile premierului Victor Ponta. Am simțit pe buzunarul meu cum înțelege el să se achite de promisiunile făcute cu privire la sprijinirea mediului de afaceri. Degeaba i s-a spus că „sprijin” nu înseamnă diversificarea, mărirea taxelor și impozitelor sau inventarea de noi accize. Pur și simplu, el nu pricepe decât ceea ce-i spun propriii săi baroni: „Viorele, nu mai avem bani pentru mită electorală. Bagă bani!”. Și Viorel se execută și virează bani, tăind din investiții și punând acciză de cămătar pe combustibili. Acciza lui Ponta îi arde pe toţi românii, nu doar pe şoferi.

Ca român, am resimțit efectul scumpirii benzinei şi a motorinei pentru că plătesc servicii la preț majorat. Plătesc fără să pot circula în România pe autostrăzi, așa cum Guvernul a promis. Scot din buzunar mai mult pentru a susține teșchereaua baronilor locali ai partidului de la guvernare, pentru ca aceștia să poată finanța, prin asfaltări și văruiri de duminică, campania electorală. În timp ce le-a golit portofelul contribuabililor, Victor Ponta le-a făcut plinul de campanie baronilor locali!

De la începutul anului și până acum, prețul combustibilului este cu 11% mai mare. În ianuarie, românii cumpărau un litru de benzină cu aproape 1 euro si 25 de cenţi. Astăzi, la pompă este afişat un preţ de 1,41 euro pentru un litru de benzină. Ca om de afaceri, ca șofer, ca român nu pot să nu mă întreb: unde-s banii? Unde s-a dus diferența, în condițiile în care nu s-a inaugurat nici măcar 1 centimetru de autostradă construită din acești bani? S-au plătit și se plătesc pomeni electorale, iar anul viitor o să ne trezim, din nou, în situația în care economia este în colaps pentru că cei care ne conduc acum se preocupă doar de a-și face, pe spatele contribuabililor, campanie electorală”, a precizat liberalul clujean, Dan Tarcea.

Citește și
1 Comentariu
  1. Alin spune

    Are dreptate, domnul. nu am mai auzit de el pana acum dar ponta ne baga mana in buzunar mai ceva ca camatari. eu sunt om de rand si de fiecare daca ne-am trezit cu anuntul ca iar se scumpeste ceva. sa le fie rusine ca am crezut in ei

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata