Take a fresh look at your lifestyle.

Daniel Buda îl ia la bani mărunți pe ministrul „briliant” Eugen Teodorovici. Îi cere lui Ponta să-l demită urgent. Află motivul!

0

daniel-budaAtac dur al europarlamentarului de Cluj, co-președintele PNL, Daniel Buda. Acesta îi cere de urgență lui Victor Ponta să-l demită pe Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. Buda nu se oprește aici. Incompetent îl face și pe premirul Victor Ponta și spune despre guvernarea lui că este una dezastruoasă.

„Îi solicit premierului Victor Viorel Ponta să îl demită de urgenţă pe ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Incapacitatea ministrului de a gestiona corespunzător portofoliul pe care îl ocupă a dus la întreruperea de către Comisia Europeană a fondurilor europene către România, pe Axa IT, pentru nereguli sesizate la achiziţiile publice.

Vedem cum România este guvernată într-un mod dezastruos, iar incompetenţa ministrului „briliant” devine deja un lucru de notorietate publică. Cred că dacă l-ar durea această incompetenţă, ar umbla plângând pe străzi.

Cu toate acestea, România nu îşi poate permite ca în condiţiile de dificultate economică, să menţină un ministru incapabil să atragă fonduri europene şi mai mult decat atât, să le şi blocheze. Incompetenţa acestuia se suprapune cu incompetenţa lui Victor Ponta, generând astfel o guvernare dezastruoasă pentru România. Soluţia care s-ar impune ar fi demisia atât a lui Victor Ponta, cât şi a lui Teodorovici, sau cel puţin demiterea „briliantului”, a scris Daniel Buda într-un comunicat de presă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata