Take a fresh look at your lifestyle.

Daniel Buda, la gâtul lui Dragnea și Ponta: Abuzurile celor doi la Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg și la Comisia Europeană!

0

Daniel-BudaEuroparlamentarul de Cluj, Daniel Buda duce abuzurile lui Victor Ponta și Liviu Dragnea împotriva administrației publice locale la Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg precum și la Comisia Europeană. Buda spune că legislația modificată de Ponta și Dragnea duce la obligativitatea administrațiilor publice locale din Transilvania să stea cu mâna întinsă la Guvern și nu numai.

Liviu Dragnea și Victor Ponta au modificat legislația de așa manieră încât mai mult de jumătate din comunele și orașele din România sunt condamnate la subdezvoltare și să stea cu mâna întinsă la acești vătafi ai zilelor noastre, iar cetățenilor din aceste Unități Administrativ-Teritoriale le este răpit dreptul la un trai decent.

Toate programele și proiectele, inclusiv cele finanțate din fonduri europene, vor fi blocate din cauza lipsei co-finanțării, în condițiile în care banii de la Guvern sunt cu peste 50% mai puțini comparativ cu anul trecut. În aceste condiții, voi sesiza Congresul Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg, astfel încât, în urma dezbaterilor de aici, problemele din România să fie prinse în următorul raport de monitorizare a situației din statele membre.

Comisia Europeană va fi sesizată de asemenea asupra dezastrului provocat de către Liviu Dragnea în administrația publică locală. Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker nu poate ignora situația dezastruoasă din România!”, se precizează în comunicatul europarlamentarului de Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata