Take a fresh look at your lifestyle.

Dat dispărut de familie, găsit spânzurat de polițiști

0

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Florești, dat dispărut de familie, a fost găsit spânzurat într-o zonă împădurită de la marginea localității de domiciliu.

MOLNÁR ISTVAN-EWALD a fost declarat dispărut în după-masa zilei de 12 ianuarie. Oamenii legii au pornit căutările, iar în dimineața zilei de 13 ianuarie, în jurul ore 04:00, a fost găsit cadavrul acestuia.

Nu sunt cunoscute motivele pentru care tânărul a ales să-și pună capăt zilelor.

„La data de 13 ianuarie, în jurul orei 04.00, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Florești a fost găsită spânzurată o persoană de sex masculin.

La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie, în jurul orei 12.00.

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile.

De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.

Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata