Take a fresh look at your lifestyle.

David Popovici, campion mondial la înot: ”Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei!”

0

David Popovici, tânărul de doar 17 ani, care a devenit campion mondial în proba de 200 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta, a dat primele declarații după reușita sa fabuloasă. ”Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei!”, a spus el.

La puține momente după superbul succes din finala de la 200 m liber, David Popovici a oferit câteva declarații chiar la marginea bazinului din Duna Arena.

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine.

Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei.

Acum voi merge să mă refac și voi fi gata pentru proba de 100 de metri.

Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a declarat David Popovici.

David Popovici, un tânăr de doar 17 ani, a devenit campion mondial în proba de 200 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta, desfășurate la Duna Arena, între 18 și 26 iunie. Este prima medalie mondială de aur pentru înotul masculin românesc.

David Popovici a terminat cursa cu timpul de 1.43:21, un nou record mondial de juniori, după ce în semifinale se clasase tot primul, cu un timp de 1.40:00, ce reprezenta duminică un nou record mondial de juniori.

”Ceea ce m-a motivat au fost oamenii de acasă care mă iubesc și m-au urmărit azi. Sunt foarte obosit, dar treaba nu e încă terminată, mai am și cursa de 100 metri. Sunt fericit, a fost o cursă bună, un bazin rapid”, a declarat tânărul campion mondial.

Este prima medalie mondială de aur pentru înotul masculin românesc. Mai aveam 2 medalii de aur, la fete.

Citește și … Doi români s-au calificat în finale, la Campionatele Mondiale de nataţie, Budapesta

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata