Take a fresh look at your lifestyle.

De ce ai cumpăra un aparat electrocasnic second-hand?

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Aparatele electrocasnice, cum ar fi frigiderul, mașina de spălat, uscătorul de rufe, cuptorul cu microunde și plita ne fac viața mult mai ușoară și confortabilă. Cu toate acestea, cumpărarea de aparate electrocasnice noi îți poate afecta bugetul, mai ales dacă ai un buget restrâns.

Fie că aparatele electrocasnice pe care le deții s-au stricat sau pur și simplu trebuie să le actualizezi cu un model mai avansat, piața aparatelor electrocasnice second-hand este întotdeauna o opțiune potrivită. Dacă ai decis să cumperi electrocasnice second-hand de la esecond, asigură-te că alegi modele de calitate și că alegi aparate de încredere, deoarece produsele la mâna a doua vin cu o garanție limitată.

Iată de ce ar trebui să te gândești să alegi varianta second-hand atunci când ai nevoie de ceva pentru casa ta.

Electrocasnicele second-hand sunt mai ieftine

Achiziționarea de electrocasnice second-hand este mai puțin costisitoare decât alternativa nouă.  Banii economisiți pot fi folosiți pentru alte achiziții și utilizări. Numeroase din electrocasnicele second-hand sunt cu 30-70% mai ieftine decât produsele noi. Astfel de echipamente pot avea uneori garanție și se pot livra gratuit la domiciliul clientului.

Sunt ecologice

Produsele folosite nu necesită resurse noi. Fiecare produs fabricat contribuie la consumul unei anumite cantități de resurse – de la cultivarea bumbacului, tăierea pădurilor, extragerea metalelor sau pomparea de petrol.  Toate acestea vor cauza consecințe oribile asupra mediului, cum ar fi încălzirea globală, poluarea aerului și a apei și multe altele. Din fericire, există o alternativă – articolele second-hand nu necesită consumarea de noi resurse.

Produsele second-hand nu au ambalaj

Aproape toate produsele noi sunt însoțite de un fel de ambalaj – carcasă de plastic rigid, folie cu bule, cutie de carton, peleți de polistiren etc. Materialele de ambalare și produsul propriu-zis utilizează o cantitate substanțială de energie și resurse pentru a fi create. Poate fi foarte dificil să găsești o modalitate de a recicla toate aceste ambalaje, iar unele pot ajunge chiar în oceane și râuri. Atunci când cumperi produse second-hand de la magazinul local, de pe un grup sau când primești un obiect de la un prieten sau o rudă, nu ai aproape deloc de-a face cu ambalaje.

O selecție mai largă de aparate folosite din care poți alege

Magazinele de electrocasnice vând de obicei aceleași câteva mărci, în timp ce în cazul aparatelor electrocasnice second-hand, internetul este piața ta. Este destul de ușor să găsești mai multe modele de electrocasnice care s-ar putea să se potrivească mai bine nevoilor și preferințelor tale.

Ia în considerare cumpărarea de electrocasnice second-hand de la un vânzător de încredere

Caută magazine de electrocasnice second-hand sau comercianți online cu o bună reputație și recenzii pozitive din partea clienților anteriori. Acești vânzători oferă aparate de calitate și pot oferi garanții.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata