Take a fresh look at your lifestyle.

De ce au ales să muncească în primul rând din pasiune? (A)

0

În seara de dinaintea livrărilor ROA Cluj, Andras Miklosi face din noapte, zi. Nu simte că s-a făcut 2 dimineaţa decât atunci când e gata pregătit şi ultimul pachet. Dar somnul îi este mai odihnitor şi ziua îi începe cu mai multă energie când ştie că urmează să împartă pasiunea lui şi a familiei sale cu voi.

La Nasal a început ca plantaţie de cătină în 2010. Apoi au prins rădăcini şi livezile de meri şi de pruni. Atinse de hărnicie, au început să rodească şi cele 28 de hectare cultivate cu ovăz, orz ori porumb, dar şi cu floarea soarelui, dovleac şi in pentru ulei. Toate roadele muncii sunt prelucrate în făbricuţa familiei, în Gherla. Încurajat de aprecierea de care se bucură produsele La Năsal, Andi a accesat o finanţare europeană şi va pune în curând în funcţiune o nouă linie de producţie pentru sucurile din fructe.

Povestea La Nadiniere începe cu câțiva ani în urmă pe străduțele cochete din Kensington sau chiar Notting Hill Gate, nici ei nu mai știu exact unde se simțeau inspirați de toate vitrinele vesele invadate de miresme dulci pe lângă care treceau.

Simțeau o energie, o vibrație comună de fiecare dată când experimentau, testau, savurau ceva bun și de calitate – o plăcere care reușea sa le oprească gândurile într-o lume haotică, într-o perioadă nu foarte ușoară a vieții lor de studenți pe meleagurile britanice.

Nadine și Paul visau La Nadiniere Macarons, un business în care sa își pună pasiunea, la o realitate frumoasă creată de ei.

Își doreau cu ardoare sa fie cât mai curând de partea cealaltă a unei vitrine pline cu dulciuri înmiresmate. De-a fi ei făuritorii care se hrănesc din bucuria produsă celorlalți.

Simion Tintelecan este macelar de meserie, a început școala de măcelar în România la vârsta de 14 ani, a acumulat în Italia cu o experiență de 17 ani în domeniul produselor crude și uscate.

Deține Carmangeria Pasini din localitatea Gherla, unde produce diverse sortimente de salam și cârnaț.

Modul de preparare al produselor se bazează pe metode tradiționale și naturale. Acestea sunt făcute cu pasiune după rețetele consacrate și secrete ale italienilor, punându-se accent pe înalte standarde de calitate, reușind să aducă gustul autentic italian acasă, în România.

Salamul crud uscat ajunge la maturitate în 2 luni, timp în care se odihnește în camera special amenajata unde temperatura și umiditatea sunt controlate.

„Ne mândrim cu oameni harnici, pasionați de muncă și de hrană pe care o produc” – Roa Cluj.

Conținut oferit de ROA Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata