Take a fresh look at your lifestyle.

De ce este necesar să investești în design-ul unui magazin?

0
Conținut oferit de: rafturimetaliceaz.ro.

Cum poate influența design-ul numărul de vânzări? Crearea și întreținerea corespunzătoare a unei zone de depozitare în orice afacere poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă spațiul de care dispui este unul limitat, iar obiectele care trebuie depozitate sunt numeroase. Achiziționarea unei unități de rafturi care să îți permită o bună organizare și care să te ajute să îți mărești  spațiul de depozitare, este cea mai bună soluție pentru această problemă.

afturile joacă un rol foarte important în ceea ce privește afișarea produselor de care dispune afacerea ta. Acestea pot reprezenta un factor definitoriu în ceea ce privește numărul de vânzări.

Rafturile cu panouri perforate sunt ideale pentru orice magazin  și orice afacere, fiind elegante și rezistente. Pentru a favoriza impactul vizual și estetic profesional asupra unor produse se pot utiliza diverse cârlige rafturi metalice. Acestea sunt produse utilizate frecvent atât în magazinele cu profil alimentar, cât și în cele cu profil non-alimentar.

În funcție de categoria spațiului comercial, dar și de categoria de produse comercializate acolo, rafturile trebuie să fie alese dintr-un material corespunzător. Prin urmare, dacă vorbim despre o brutărie cu produse de panificație, rafturile sunt de cele mai multe ori din lemn, întrucât se armoniează cel mai bine cu această categorie de produse, reușind să reziste foarte mult într-un magazin de acest fel.

În schimb, dacă vorbim despre un spațiu comercial mai mare, cum ar fi un supermarket sau un hypermarket, vom observa că rafturile din metal sunt cele mai întâlnite, întrucât acestea oferă stabilitatea și durabilitatea necesară.

Calitatea primordială a acestor produse este reprezentată de rezistența pe care acestea trebuie să o ofere, fiind supuse solicitărilor zilnice, atât din partea angajaților, cât și din partea clienților. Cele mai alese din punct de vedere estetic, dar și cele mai rezistente, sunt rafturile din metal.

Un alt factor definitoriu pentru vânzarea produselor îl reprezintă aranjarea lor pe raft. Acestea trebuie să fie aranjate cât mai atent, în funcție de categoria lor, dar și de dimensiune. Primul impact vizual este definitoriu pentru cumpărător, iar acesta trebuie să știe în ce loc găsește produsu pe care îl caută.

De asemenea, nivelul la care sunt aranjate produsele este important. Studiile au demonstrat că este mult mai probabil să cumperi un produs aflat la nivelul ochiului, urmat de unul situat în dreptul taliei și unul la genunchi.

Produsele trebuie să fie aranjate într-un mod atractiv și logic, astfel încât să nu creeze haos in mintea clientului. Cumpărăturile trebuie să fie un moment de plăcere și relaxare, nu un motiv de stres.

Pentru a maximiza profiturile, produsele extrem de dorite și totodată profitabile ar trebui să fie plasate pe un raft. Sau, acestea pot fi plasate în jurul produselor care au un nivel peste medie de achiziționare. Acest lucru va induce o probabilă comparație între cele două produse iar, în cele din urmă, va crește profiturile prin mai multe vânzări ale produselor care sunt atât dorite, cât și profitabile

Alimentele care sunt achiziționate zilnic trebuie să fie favorizate din punct de vedere al poziționării, trebuie să fie expuse cât mai bine, iar dacă ne gândim care este cel mai consumat aliment, cred ca toți vom fi de acord că acesta este pâinea.

Prin urmare, fiind atât de căutat, este de la sine înțeles faptul că aceasta are nevoie de un spațiu optim de depozitare. Pâinea trebuie să fie expusă în fața cumpărătorilor într-o manieră profesională, strategică și plăcut vizuală. Și cum poți face asta mai bine decât prin utilizarea unui raft de pâine?

Acestea te vor ajuta să atragi cât mai mulți cumpărători, întrucât totul este cât se poate de organizat și transparent. Modelele pentru aceste rafturi sunt cât se poate de variate. Poți alege rafturi pentru pâine din lemn, care vor transmite o stare de familiaritate, fiind asociate în mod involuntare cu mesele din familie, sau poți opta pentru câte dulapuri pentru pâine simple sau duble.

Prin urmare, produsele bine organizate pe rafturi vor atrage de fiecare dată atenția clienților care intră în magazin, fie că vorbim despre clienți care intră în magazin și știu deja ce au de cumpărat și de unde sau despre cei ce fac cumpărături într-o manieră impulsivă. Pentru a organiza produsele de care dispui în mod corespunzător este necesară achiziționarea unor rafturi de înaltă calitate care să le pună în valoare.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata