Take a fresh look at your lifestyle.

De ce să alegi transport auto internațional pe platformă?

0
Conținut oferit de: titanicgrup.ro.

Dacă te gândești să îți achiziționezi o mașină second hand din străinătate și nu știi cum să o aduci în țară? Ai putea lua în calcul varianta de a o transporta cu platforma. Transportul auto internațional pe platformă este o modalitate sigură și comodă de a îți transporta autovechiculul dintr-o țară în alta.

Din ce în ce mai multe persoane aleg să își cumpere o mașina second hand din altă țară, auto rulate import devenind pentru multi clienti solutia cea mai buna.

Uneori pe piata din Italia, Germania, Olanda, Franta gasesti masini la un pret mult mai bun si intr-o stare mult mai buna. 

Dacă și tu ai luat decizia de a îți achiziționa o mașină din altă țară, următorul pas pe care trebuie să îl faci este acela de a stabili cum să îți aduci mașina în țară.

De ce să îți aduci mașina pe platformă?

Există mai multe posibilități de luat în calcul pentru a aduce o mașină din străinătate, una dintre ele ar fi să mergi chiar tu până acolo și să testezi piața, iar dacă știi deja ce vrei să cumperi poți fie să mergi tu, fie să trimiți pe cineva pentru tine acolo. Mai exista si varianta, cea mai comodă și economică spunem noi,  să îți aduci mașina pe platformă.

Costurile cu combustibilul, cu omul pe care il iei probail; cu tine, autostrazile, timpul… toate acestea pot fi evitate alegand transport auto international.

Care sunt avantajele unui transport auto internațional cu platforma?

Atunci când niște profesioniști se ocupă de mașina ta, scapi de anumite griji și responsabilități pe care în mod normal le-ai fi avut. Câteva dintre avantajele oferite de transportul auto international pe platformă sunt:

  •       Economia de bani și de timp
  •       Scapi de plata eventualelor taxe de pe drum
  •       Scapi de oboseala produsă de condus
  •       Ai mașina în siguranță
  •       Reduci uzura mașinii

Concluzie

Indiferent ca doresti sa iti achizitionezi o masina din strainatate, sau vrei doar sa transporti o masina dintr-o tara in alta, transportul  internațional pe platformă este o solutie mai simpla si mai economica pe care ar trebui  sa o iei in calcul.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata