Take a fresh look at your lifestyle.

De durere a plecat de lângă fetița ei bolnavă de leucemie. Familia nu mai știe nimic, tot Clujul este în alertă

0

Lacramioara-DobricanLăcrămioara Elena Dobrican este femeia care a fost dată dispărută în cursul zilei de sâmbătă. Deși părea un caz obișnuit de dispariție, în spatele gestului făcut de ea se ascunde o dramă. Mămica de 38 de ani era internată la Clinica de Pediatrie I din Cluj-Napoca împreună cu fetița ei de 12 ani, bolnavă de leucemie.

Durerea de a-și vedea copilul fără șanse de supraviețuire ar fi împins-o, cred apropiații, la un gest necugetat. Aflată în spital cu fiica ei, grav bolnavă de leucemie, femeia a luat decizia de a pleca. Medicii cred că e în depresie.

“Fetița are leucemie acută limfoblastică. A ajuns în aplazie medulară în urma tratamentului, dar aceasta este o fază normală pentru a reduce blaștii. Așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri, fetița a făcut septicemie, secundar tratamentului. Această septicemie este în tratament, dar din nefericire fetița nu a răspuns total tratamentului cu antibiotic și septicemia s-a agravat”, a declarat dr. Călin Lazăr pentru citynews.ro.

A intrat în stop cardio respirator, dar medicii au readus-o la viață. Prea târziu pentru mama, care nu a mai apucat să afle că fiica ei și-a revenit din stop-ul cardio respirator suferit. Acum toată lumea o caută.

Familia femeii este devastată și o roagă pe aceasta să se întoarcă și să lupte alături de copila de 12 ani.

„Nu mai știm absolut nimic despre ea. Cei de la Poliție nu ne-au dat nicio informație nouă și așteptăm. Ce o vrea Dumnezeu”, ne-a relatat fratele femeii dispărute.

Polițiștii au dat-o în urmărire pe femeia cu depresie și speră să o găsească cât mai curând.

Lăcrămioara Elena Dobrican și fetița ei sunt din Bistrița Năsăud, iar de câteva zile se aflau la Cluj-Napoca pentru tratament.

Vezi AICI semnalmentele mămicii dispărute.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata