Take a fresh look at your lifestyle.

Decizie definitivă în cazul tatălui criminal

0

Takacs Gyorgy, bărbatul din Cluj-Napoca care și-a înjunghiat mortal fiul de numai 8 ani, în iulie 2020, a fost condamnat la închisoare pe viață. Sentința Curții de Apel Cluj este definitivă. Și la judecata pe fond, de la Tribunalul Cluj, magistrații l-au condamnat pe criminal tot la închisoare pe viață.

Necropsia a scos la iveală elemente șocante, spun surse din rândul anchetatorilor.

Din raportul medico-legal, reiese că băiatul de 8 ani a fost omorât de Takacs Gyorgy în cursul zilei de sâmbătă, 25 iulie 2020. În acea zi copilul trebuia să se întoarcă la mamă, programul de stat la tată fiind pe final.

Medicii legiști au concluzionat că minorul de 8 ani a murit ca urmare a hemoragiilor interne și externe, moartea fiind de o violență rară. Băiatul, potrivit raportului legiștilor, avea mai multe plăgi înjunghiate în partea stângă a pieptului, în zona inimii.

Timp de două zile, tatăl criminal a plimbat cadavrul fiului său cu autoturismul. Autovehiculul a fost abandonat în apropierea localității Filea de Jos, cu trupul neînsuflețit al băiatului pe bancheta din spate.

Autoturismul a fost găsit cu cadavrul copilului în interior. Tatăl lipsea, la fel și arma crimei, astfel că anchetatorii i-au luat urma. Toată lumea se aștepta ca ucigașul să fie găsit mort. Pentru imagini de la locul crimei, click AICI.

Citește și … AUDIO – Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată, primele declarații: Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort… Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăiește

Citește și … FOTO – Cadavru plimbat cu mașina. Când a fost înjunghiat Takacs Gyorgy și ce se întâmplă cu tatăl criminal. Rezultatul necropsiei i-a șocat pe anchetatori

Citește și … EXCLUSIV – Ce comportament are Takacs Gyorgy, tatăl criminal, în arest

Citește și … VIDEO – Copilul dat dispărut acum trei zile, găsit ÎNJUNGHIAT

Citește și … UPDATE – VIDEO – Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-a ÎNJUNGHIAT fiul în inimă, găsit de polițiști

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata