Take a fresh look at your lifestyle.

Decizie INCREDIBILĂ a judecătorilor în cazul polițiștilor care au violat o minoră

1

florin-daniel-dumitru-daniel-serban-viol-minora-calarasiDecizie cu adevărat incredibilă în cazul celor doi polițiști de la IPJ Călărași. După ce au violat o minoră de 15 ani, plecată din centru de plasament, oamenii legii au fost eliberați din arest. Florin Daniel Dumitru şi Adrian Şerban aveau datoria de a o căuta pe minora dispărută. Când au găsit-o, cei doi agenți au violat-o și au filmat întreaga scenă.

Polițiștii de la IPJ Călărași au fost arestați la începutul lunii august, acuzați fiind că ar fi violat o fată de 15 ani. Minora plecase dintr-un centru de plasament. Cei doi poliţişti o căutau pe minora dată dispărută.

Fetița provine dintr-un centru de plasament, din care fugise. Cei doi oameni ai legii au găsit-o lângă Călărași, pe stradă, și în loc să o însoţească înapoi în centrul de plasament, aceştia au dus-o pe un câmp unde au violat-o.

Incidentul a fost surprins de un cioban din zonă, care a apelat imediat serviciul de urgenţă 112.

Paul Dragu, directorul centrului de plasament, susţine că minora ar fi avut probleme cu mama sa, iar tatăl acesteia ar fi plecat în Spania.

Cei doi poliţişti, care au în jur de 30 de ani, lucrau la Inspectoratul Județean de Poliție Călăraşi. Aceştia au demisionat, chiar înainte să fie trecuţi în rezervă.

Minora a mai fost violată odata, la 13 ani, de concubinul mamei sale.

Citește și …
Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, reacție dură după ce doi polițiști au violat o minoră

Citește și
1 Comentariu
  1. buboipetru@yahoo.com spune

    Eu nu vad nici o decizie a judecatorilor asa ca nu pot comenta va rog sa-mi trimiteti!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata