Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperire MACABRĂ pe râul Someş! Un clujean dispărut de o săptămână a fost găsit înecat

0

persoana-inecataCadavrul unui bărbat de 57 de ani a fost descoperit, luni la prânz, plutind pe apele râului Someş, la ieşirea din Dej. Bărbatul a fost dat dispărut săptămâna trecută, după ce nu s-a mai prezentat la serviciu.

Descoperirea sinistră a fost făcută de câţiva trecători, care au şi anunţat la 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi poliţie. În urma examinării cadavrului, anchetatorii au stabilit că este vorba despre dejeanul dispărut de acasa voluntar.

Potrivit Someşeanul.ro, în 23 septembrie, la data dispariţiei, colegii bărbatului l-au sunat de mai multe ori pentru a vedea ce face, dar acesta nu a răspuns la telefon. Gândindu-se la ce e mai rău, colegii de serviciu s-au deplasat pe strada Unirii din Dej, la ușa colegului lor, iar când l-au sunat din nou au auzit doar telefonul. Tot ei au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Pompierii au intrat în casă, însă, nu au găsit pe nimeni. Telefonul proprietarului era la încărcat, dar bărbatul nu era nicăieri. Împreună cu polițiștii și colegii de serviciu ai bărbatului, pompierii au căutat în toată casa, chiar și în beciul blocului, însă bărbatul nu era nicăieri.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata