Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperire ȘOCANTĂ la Pata Rât. Cadavrul unui bebeluș a fost găsit printre gunoaie

0

Descoperire șocantă la Pata Rât, groapa de gunoi a Clujului. Cadavrul unui bebeluș a fost găsit printre gunoaie, cu lovituri la cap. Cei care au găsit fătul sunt oamenii care caută printre gunoaie după plastic și mâncare. Aceștia au sunat imediat la 112. Anchetatorii cred că au de-a face cu un caz de pruncucidere și au pornit în căutarea mamei ucigașe.

Alarma la 112 s-a dat vineri dimineața. Imediat, la fața locului au intervenit polițiștii, criminaliștii și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

„Polițiștii au fost sesizați, vineri dimineața, cu privire la faptul că a fost găsit un făt decedat la rampa de la Pata Rât. La fața s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, coordonată fiind de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul fătului și identificarea mamei, urmând a fi luate măsurile legale” , a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și …
Mama fără suflet, care și-a aruncat pruncul la gunoi, la un pas de a fi prinsă de polițiști. Ce au aflat anchetatorii clujeni

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata