Take a fresh look at your lifestyle.

Detalii HALUCINANTE ies la iveală după DUBLA CRIMĂ de la Cluj-Napoca

0

crima-clujDetalii absolut halucinante ies la suprafaţă după dubla crimă de la Cluj-Napoca. Femeia, dar şi iubitul ei au fost măcelăriţi cu un cuţit. Fiecare dintre ei a primit peste 20 de lovituri de cuţit. Criminalul, un fost iubit al femeii, a vrut să îşi ia zilele după odioasa crimă, dar nu a reuşit.

Povestea de dragoste, aflată încă la început, s-a încheiat cu o dublă crimă. Rănit în orgoliu, pentru că a fost părăsit, un bărbat de 49 de ani şi-a pândit o noapte întreagă fosta iubita care petrecea în casă, cu un altul.

Într-un final, s-a năpustit asupra lor cu un cuţit, i-a înjunghiat, apoi a încercat să îşi ia zilele. Proprietarul locuinţei a găsit cele două cadavre şi pe suspect în agonie. Criminaliştii au descoperit pe trupurile victimelor peste 40 de lovituri de cuţit, potrivit protv.ro.

Puţin după ora 12.00, forţele de ordine şi-au făcut apariţia în cartierul Dâmbul  Rotund, pe strada Doinei. Un bărbat a alertat autorităţile cu ochii în lacrimi că în locuinţa lui, chiriaşa, zace fără suflare. Lângă ea se afla trupul fără viaţă al unui necunoscut, iubitul femeii.

A fost măcel în casă, confirmă criminaliştii, care au găsit peste 40 de lovituri pe corpurile victimelor. Autorul este fostul iubit al femeii.

Acum o lună Rozalia a decis să rupă legătură cu el şi s-a mutat. S-a îndrăgostit de Valentin, cel alături de care a şi sfârşit.

Ros de gelozie, fostul ei partener şi-a premeditat atacul.

Anchetatorii spun că i-a urmărit toată noaptea pe cei doi şi când a crezut că au adormit şi nu se mai pot apară, a intrat peste ei în casă. După un scandal monstru, i-a omorât.

„I-am auzit azi dimineaţă că se certau foarte tare şi mai târziu când am ieşit am văzut maşinile de poliţie”, povesteşte o vecină.

Speriat probabil de pedeapsa care să îl aşteaptă, suspectul a încercat să îşi ia viaţă înjunghiindu-se. Când a fost găsit, agoniza. Supravieţuitorul este în stare stabilă iar în curând va fi audiat.

Criminalul a mai fost închis la Gherla, tot pentru crimă. El a fost eliberat în 2013, acum se va întoarce după gratii.

Vezi detalii suplimentare – HORROR – Dublă CRIMĂ din gelozie, la Cluj-Napoca! Criminalul a fost găsit în stare critică

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata