Take a fresh look at your lifestyle.

Deținuți EVADAȚI din arestul Inspectoratului de Poliție Cluj

0

evadatiPatru deținuți au evadat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, sâmbătă după masa. Bărbații erau la plimbare și au reușit să îndepărteze grilajul care acoperea zona deținuților.

Când s-au dezmeticit oamenii legii, arestații erau de negăsit. Surse din arestul IPJ Cluj ne-au declarat că respectivul grilaj nu era prins foarte bine, astfel că persoanele arestate nu s-au chinuit foarte mult până să evadeze.

Clujul s-a transformat într-o fortăreață. Filtrele de poliție sunt în tot orașul în incercarea de a-i captura pe cei 4 bărbați.

Citește și … 

Polițiștii depășiți de situație cer ajutorul oamenilor pentru prinderea evadaților. Cine sunt și cum arată infractorii periculoși!

Cei patru evadați sunt considerați de polițiști deosebit de periculoși având antecedentte penale și mai multe sentințe pentru furt și alte fapte cu violență. Unul dintre cei patru este Claudiu Botorea, care are pe numele lui mai multe condamnări pentru furturi, ultima din 2012, la trei ani și șase luni de închisoare. După ce a fost eliberat, Botorea a început din nou să fure fiind prins și arestat în data de 9 iulie 2014, scrie evz.ro.

Al doilea deținut care a evadat în timpul programului de plimbare este Tiberiu Lăcătuș. Acesta este specializat în furturi și se află de mai multe săptămâni în arestul IPJ Cluj. Al treilea Alexandru Bartoș care, din primele informații este cercetat pentru tentativa de omor. Al patrulea deținut, tot un hoț este Daniel Baciu.

Cei patru sunt acuzați de tentativă de omor și furturi și se află în arestul IPJ Cluj de mai multe săptămâni.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata