Take a fresh look at your lifestyle.

Dincă de Cluj există! Minora căutată ieri, găsită între viață și moarte într-un lan de porumb

1

Sonia G., minora de 16 ani, din Cojocna, căutată sâmbătă de polițiștii clujeni, a fost găsită între viață și moarte într-un lan de porumb de pe raza comunei clujene Căianu. Dacă polițiștii nu o găseau, fata își dădea ultima suflare în cel mult câteva ore, spun medicii. Aceasta era bătută cu bestialitate, se afla în hipotermie și în stare de semiconștiență. Reamintim, minora a dispărut vineri după-masă, când se întorcea de la școala pe care o frecventează în Cluj-Napoca. Tot vineri, în publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, vă arătam că polițiștii clujeni sunt în alertă din cauza unui Dincă de Cluj care ar ademeni copiii cu bani. În acel material, psihologul clujean Lenke Iuhos oferea sfaturi pentru părinți. Materialul poate fi citit dând click AICI. În prezent, Sonia este internată și se află în stare de șoc, aceasta refuzând să le dea polițiștilor detalii despre cum a ajuns să fie la un pas de moarte.

Vineri, Sonia a plecat din Cluj-Napoca cu un autobuz. Pentru că mijlocul de transport nu o lasă chiar acasă, tânăra a coborât într-o stație și de acolo ar fi pornit pe jos. În drum spre casă, în timp ce se afla în autobuz, fata a luat legătura cu părinții. Acela a fost ultimul contact și asta pentru că ulterior tânăra avea telefonul închis.

Toată ziua de vineri părinții și rudele au așteptat ca Sonia să revină acasă. Vineri seara, în jurul orei 23:00, rudele fetei și-au dat seama că ceva rău s-a petrecut și au anunțat dispariția la 112.

Polițiștii au demarat căutările, ajutați fiind de jandarmi și de câinii de urmă.

Sâmbătă dimineața, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj mediatiza dispariția prin intermediul presei. Câteva ore mai târziu, reprezentanții IPJ Cluj anunțau că minora a fost găsită, fără a face vreo precizare referitoare la starea acesteia.

Duminică dimineața, surse din cadrul instituției au spus în ce stare a fost găsită Sonia. Puși în fața realității, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-au văzut nevoiți să recunoască starea gravă în care a fost găsită minora. Se vorbește despre un cerc de suspecți, fără ca autorul cruzimii să fie identificat.

„Cu privire la dispariția minorei de 16 ani, care a fost găsită în cursul zilei ieri, de către polițiști, facem următoarele precizări: După cum am menţionat şi ieri, se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp. Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie. În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a minora a fost agresată. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Un raport primar al Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca arată că minora nu a fost violată.

Citește și
1 Comentariu
  1. Adrian spune

    Eu zic sa se bage înapoi uniformele de pe vremea lui Ceaușescu ca după cum umbla toate fetele Dincă da spargerea peste tot in toate școlile și licee și facultăți uniformă sa revină la toții și sa vedeți ca nu mai latră după aia Dincă după nici una

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata