Take a fresh look at your lifestyle.

Directorul fabricii Coca-Cola din Sankt Petersburg a dispărut fără urmă

0

fabrica-coca-cola-rusiaDirectorul fabricii Coca-Cola din Sankt Petersburg, Rusia, a fost dat dispărut. Dmitri Soşnikov, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la serviciu și nu a mai ajuns acasă, se arată într-un document al Comitetul local de anchetă.

Coca-Cola „confirmă că Dmitri Soşnikov, directorul fabricii de la Sankt Petersburg, nu s-a prezentat la locul de muncă luni”, a declarat, într-un e-mail pentru AFP, în Statele Unite, o purtătoare de cuvânt a producătorului de Coca-Cola şi Fanta. Potrivit anchetei poliției, Dmitri Soşnikov  „a plecat de la serviciu pe 28 noiembrie 2014” .

Mama directoului fabricii, care a alertat poliţia după două zile de la dispariţia tânărului, „nu ştie, până în prezent, unde se află” acesta, potrivit Comitetului.

Anchetatorii de la Sankt Petersburg, al doilea cel mai important oraş din Rusia, „au lansat o verificare vizând să stabilească toate circumstanţele” acestui incident.

„Compania cooperează total cu autorităţile şi rude care sunt implicate în căutare”, a dat asigurări Coca-Cola în Statele Unite, adăugând că speră „că acest mister va fi rezolvat rapid şi va avea un final fericit”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata