Take a fresh look at your lifestyle.

Dispariție bizară de la Vivamonte Someșul Rece. Un tânăr este căutat de familie și poliție

0

Dispariție bizară de la complexul turistic Vivamonte, localitatea clujeană Someșul Rece. Un tânăr de 29 de ani, din județul Alba, a plecat din complexul turistic fără telefon la el și nu a ajuns acasă din 10 iulie. Prima alarmă a dat-o proprietarul complexului, pe care îl ajuta cu treburile gospodărești în schimbul cazării și mâncării. Oamenii legii îl caută acum pe tânărul dispărut.

Paul Alexandru Deneș, tânărul dispărut, îl cunoștea bine pe proprietarul complexului turistic, Sandu Purcel. În trecut, tânărul l-a mai ajutat în gospodărie, apoi a mers la muncă în Spania. S-a întors în aprilie în țară și l-a întrebat pe Sandu Purcel dacă poate avea grijă de cabane în schimbul cazării și a hranei.

„Vineri ni s-au cazat niște turiști, totul a fost bine. Sâmbătă când am venit era beat. Beat, dar nu foarte beat. Mi-a zis că el merge acasă. I-am spus să aibă răbdare până luni că îl duc eu. A zis că merge pe jos, dar nu credeam că face asta. Până m-am mai învârtit și mi-am făcut treburile, el plecase. A doua zi i-am găsit telefonul în centrală. Nu era un băiat care să facă probleme și nici nu l-am văzut abătut. În aprilie când s-a întors din Spania, unde a lucrat în ceva hală de producție lădițe pentru agricultură, m-a întrebat dacă îl primesc să mă mai sprijine și să îl cazez cu mâncare. A zis că vrea să stea 3-4 luni și apoi vede dacă rămâne ca angajat la mine sau merge în altă parte. Dar a zis că vrea o pauză de câteva luni”, precizează Sandu Purcel.

ANUNȚUL POLIȚIEI

La data de 23 iulie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 10 iulie a.c., în jurul orei 15.00, DENES PAUL ALEXANDRU, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în satul Căpâlna de Jos, comuna Jidvei, județul Alba, a plecat în mod voluntar de la un complex turistic situat în localitatea Someșu Rece, comuna Gilău, unde se afla cazat, însă până în acest moment, acesta nu s-a întors la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTE: înățime 1.85m, aproximativ 80 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un maiou de culoare albă, pantaloni ¾ de culoare deschisă și slapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânărul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata