Take a fresh look at your lifestyle.

Distanțare socială? Oamenii au început să zboare pe destinațiile interne. Imagini din avionul Timișoara – Cluj – București de azi

0

Cursele aeriene interne au început să fie din nou pline de pasageri, după cum arată imaginile suprinse în această dimineață, într-un zbor TAROM, pe ruta Timișoara – Cluj – București.

În cele două fotografii se observă că aeronava este ocupată aproape în întregime, iar oamenii poartă măști de protecție, respectând ordinul privind regulile impuse pe perioada stării de alertă la zborul cu avionul.

„Se impune purtarea măștii în avion. Ar fi bine ca pasagerii să nu își dea masca jos, să o poarte corect, iar când se dau jos din avion, dacă se poate, să nu lase măștile în urmă, pentru că măștile înseamnă posibilitate de infectare”, spun reprezentanții TAROM pentru ZIARUL LIBERTATEA.

Imagine din 26 iunie

Zborurile au fost reluate de TAROM în urmă cu aproximativ o lună, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții companiei pentru Libertatea. Potrivit ordinului care reglemenează transportul cu avionul, măștile de protecție sunt obligatorii. Nu este reglementată distanțarea socială, însă pasagerii vor fi grupați pe familii și, în măsura posibilităților, cât mai distanțați. În plus, serviciul la bord este suspendat sau limitat pe anumite rute.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata