Take a fresh look at your lifestyle.

DJEP Cluj preia acte din Aghireșu pentru întocmirea cărţilor de identitate

0

carti-de-identitateO echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (D.J.E.P.) Cluj se va deplasa joi, 10 noiembrie, în localitatea Aghireşu, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Consiliul Judeţean Cluj anunţă cu acest prilej faptul că cetăţenii de pe raza comunei Aghireşu care au cărţile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30, la sediul Primăriei comunei Aghireşu.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii D.J.E.P. Cluj beneficiază de sprijinul Primăriei şi al organelor de poliţie locale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata