Take a fresh look at your lifestyle.

Doctoratul lui Lucian Bode a fost pus „la secret”. Ce spune ministrul MAI

0

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este în centrul unui scandal legat de lucrarea sa de doctorat. Deși legea prevede ca, în maximum 2 ani, lucrarea să fie publicată, chiar dacă vorbim despre o editură privată, în cazul lui Lucian Bode acest termen nu a fost respectat.

Mai mult, liderul PNL Sălaj a avut grijă ca, chiar cu o zi înainte ca termenul să expire, să notifice universitatea că nu este de acord ca textul lucrării să fie pus pe site, având în vedere că lucrarea urmează să fie publicată.

Așadar, doctoratul urmează să fie public, dar lucrarea e ținută la secret. Într-un răspuns pentru Realitatea PLUS, ministrul a declarat că un exemplar al tezei este disponibil spre consultare la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj-Napoca.

Astfel, Lucian Bode nu este singurul ministru care are probleme cu studiile. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, refuză, la rândul lui, să își publice teza de doctorat. În acest sens, jurnaliștii Realitatea PLUS au solicitat un punct de vedere și ministrului Educației, punct de vedere care nu a fost primit până la publicarea acestui articol.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata