Take a fresh look at your lifestyle.

Doi bărbați și o femeie sunt căutați în Cluj. I-ați văzut?

0

persoane-disparute-clujPoliţiştii clujeni caută un bărbat, de 78 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 15 aprilie a.c., TRAIAN MOLDOVAN, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 55 de kg., constituţie astenică, calviţie, ochi albaştri.

La data dispariţiei, acesta purta pantaloni din pânză neagră, geaca din piele neagră şi căciulă din blană de miel.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Moldovan Traian
Traian Moldovan, Dej

 

Poliţiştii clujeni caută un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Paşcani, care a plecat de la ferma la care lucra şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 14 aprilie a.c., PETRU ALUPOAIE, în vârstă de 43 de ani, a plecat de la o fermă la care era angajat, situată pe raza comunei Recea-Cristur, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., păr deschis la culoare, calviţie, constituţie atletică, faţa ovală, ochi albaştri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii clujeni caută o femeie, de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Petru Alupoaie, Pașcani
Petru Alupoaie, Pașcani

La data de 10 aprilie a.c., ADRIANA MARIA TĂMAŞ, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Femeia are 1,60 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung şaten – vopsit blond închis.

La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

TAMAS A.
Adriana Maria Tămaș, Dej

 

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata