Take a fresh look at your lifestyle.

Doi clujeni arestați pentru că au furat toată averea unui bătrân. Suma nu e de neglijat

0

aur-baniPoliţiştii clujeni au percheziţionat, ieri, domiciliile a doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras bunuri dintr-o locuinţă, cauzând un prejudiciu de circa 10.000 de lei. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Baciu, ieri, 24 martie, au efectuat percheziţii domiciliare la doi tineri, bănuiţi de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză, de 23 şi 24 de ani, din Baciu, la sfârşitul lunii ianuarie, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, de 60 ani, din Cluj-Napoca, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces. Din imobil şi-ar fi însuşit, fără drept, bijuterii şi bani, cauzând un pejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

În urma percheziţiei au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, articole vestimentare, cu privire la care există indicii că ar fi fost utilizate la comiterea faptei ilicite.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi în faţa instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata