Take a fresh look at your lifestyle.

Doi șoferi beți turtă, opriți de polițiștii clujeni înainte să facă victime

0

La data de 26 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Polițiștii au depistat un conducător auto de 49 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, deși se afla sub influența alcoolului .

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 62 de ani, din municipiului Cluj-Napoca, pentru  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, polițiștii l-au depistat pe acesta în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Aleea Negoiu, din Cluj-Napoca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata