Take a fresh look at your lifestyle.

A doua extragere pentru selecția celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1 – 31 decembrie 2015

0

bon_fiscal-clujJoi, 25 februarie, va fi organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 ianuarie, la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 31 decembrie 2015. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 188 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

În urma efectuării unor verificări, s-a constatat că în cazul cererii de revendicare cu numărul unic de înregistrare 56, documentul anexat nu este un bon fiscal, ci o chitanță de plată, și, drept urmare, numărul unic de înregistrare atribuit cererii de revendicare a fost invalidat pentru neîndeplinirea condițiilor legale de participare la extragere, prevăzute la art. 6 alin.(1) din Ordonanța Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările și completările ulterioare.

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 17 ianuarie a.c. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale, la următorul link: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata