Take a fresh look at your lifestyle.

Două femei rănite în autobuz din cauza unei șoferițe inconștiente

0

La data de 9 octombrie, în jurul orei 10.00, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

O femeie de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, ar fi ignorat semnificația indicatorului ,,Interzis la dreapta”, efectuând un viraj spre strada Paris. Astfel, ar fi pătruns brusc în fața unui mijloc de transport în comun, șoferul acestuia fiind nevoit să frâneze brusc pentru a evita coliziunea cu autoturismul. Ulterior acestui incident, conducătoarea autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind identificată și depistată în scurt timp de către polițiști.

În urma acestui incident, două femei care se aflau în autobuz au fost rănite. O femeie în vârstă de 59 de ani, din București, a fost rănită grav, iar o altă femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a fost rănită ușor.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata