Take a fresh look at your lifestyle.

Două rețineri după bătaia din Huedin. „Cacălă” a scos un cuțit, iar fiul său „Uraganul” a spart un geam de la Poliția Huedin

0

Două persoane au fost reținute, luni seara, după bătaia din centrul orașului Huedin. Este vorba despre Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”, care la locul scandalului ar fi amenințat persoane cu un cuțit și fiul acestuia Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, care a spart un geam de la Poliția Huedin. Reamintim, luni două familii de țigani s-au bătut în plină stradă, în Huedin. Scandalul ar fi pornit de la un copil.

Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”, a fost reținut pentru 24 de ore în urma scandalului de stradă, de ieri. Polițiștii de la Huedin l-au încătușat la locul bătăii, după ce bărbatul ar fi amenințat persoane cu un cuțit.

Potrivit informațiilor deținute de publicația noastră, „Cacălă” nu este la prima abatere de la lege. Acesta ar mai fi fost cercetat penal în diferite dosare pentru scandaluri, dar și pentru ultraj, asta după ce ar fi amenințat un polițist cu o sabie.

Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, fiul lui Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pentru 24 de ore, cel puțin. Tânărul de 20 de ani a spart un geam de la Poliția Huedin, după ce tatăl său a fost reținut pentru bătaia din centrul orașului Huedin. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

A fost jale mare, luni seara, în fața Poliției Huedin. Familia s-a adunat în fața instituției pentru a-și arăta susținerea față de Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă”. Pentru că situația putea degenera în orice moment, polițiștii din Huedin au chemat în sprijin mascații.

După ce a băut în oraș, martor este un live pe Facebook, Ionuț Rezmiveș, zis „Uraganul”, fiul lui „Cacălă”, s-a dus la Poliția Huedin. Într-un moment de nebunie, acesta a spart un geam al instituției, arătând în acest fel că respectarea legii pentru el nu înseamnă prea mult.

Polițiștii s-au autosesizat pentru infracțiunea de distrugere, iar după miezul nopții tânărul a fost reținut și trimis în arestul IPJ Cluj, acolo unde cu câteva ore mai înainte era dus și tatăl său.

Citește și … VIDEO – Bătaie generală între țigani, la Huedin

Citește și … Violențele din Huedin, banale pentru procurori. „Uraganul” și „Cacălă” n-au stat nici măcar 24 de ore în arest

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata