Take a fresh look at your lifestyle.

Două tinere au fost „secerate” de un autoturism, la Sânnicoară! Fetele au ajuns la spital în stare gravă

1

accident1Două tinere au ajuns la spital după ce au fost accidentate extrem de grav, joi seara, în localitatea clujeană Sânnicoară. Tinerele au vrut să traverseze strada prin loc nepermis, fără să se asigure sau să ţină cont de faptul că afară ploua, iar vizibilitatea era scăzută.

De o inconştienţă uriaşă au dat dovadă cele două tinere, de 19 şi 20 de ani, când s-au aventurat în traversarea neregulamentară a străzii, mai ales că la câţiva metri de la locul  accidentului era o trecere pentru pietoni.

Potrivit martorilor, cele două  fete au ieşit din spatele unui camion în fugă şi au sărit direct în faţa unui autoturism.

Aceeaşi variantă este susţinută şi de şoferul care le-a accidentat pe cele două.

„Trecea un camion şi din spatele camionului au ieşit cele două fete. Eu am auzit doar o bubuitură şi mi-am dat seama că le-am lovit. Nici nu am avut timp să frânez sau să mai fac ceva”, le-a spus şoferul anchetatorilor.

Două echipaje de ambulanţă le-au preluat pe cele două victime şi le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. Medicii spun că una dintre rănite este în stare de inconştienţă, iar cealaltă este rănită grav, dar viaţa nu îi este pusă în pericol deocamdată.

Şoferul care le-a accidentat pe fete a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și
1 Comentariu
  1. dani spune

    Minciuni!! erau pe trecere

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata