Take a fresh look at your lifestyle.

DOVADA: Un polițist fără liceu a prezis viitorul încă din 2012! Știa că președintele României va fi Klaus Iohannis. Declarații incredibile

0

Constantin Dobre - polițistul care a prezis viitorul președinte al RomânieiUn fost polițist din localitatea vâlceană Ocnița a prezis încă din 2012 că cel care va fi președintele României după Traian Băsescu va fi chiar Klaus Iohannis. Prezicerile bărbatului s-au adeverit surprinzător, dar nu întâmplător. Fostul om al legii se baza pe informații puse cap la cap când vorbea de evenimente din viitor.

Constantin Dobre, acum în vârstă de 74 de ani, uimea în 2012 oamenii cu afirmațiile lui, dovadă stă un articol al vremii din publicația Indiscret.ro.

Fostul polițist, care recunoaște că nu a făcut nici liceul, decripteaza cuvinte, a scos mai multe cărți și prezice evenimente din viitor pe baza a ceea ce a fost în trecut.

Așa s-a întâmplat și în 2012, când jurnaliștii de la Indiscret au vorbit cu el despre greșelile pe care Traian Băsescu le face, dar și despre viitorul președinte al României.

indiscret

 

„Credeţi că o să plece Băsescu de la Cotroceni?”, este întrebat fostul om al legii.

„Nu spun că o să plece sau că o să rămână. Spun doar că vremea lui a trecut. Şi o ştie şi el. A făcut multe greşeli. De exemplu, în Constituţie spune clar că intrarea de trupe străine pe pământul ţării noastre este posibilă numai cu acordul poporului. Pentru venirea americanilor la Deveselu, Băsescu a cerut doar aprobarea Parlamentului, românii nu şi-au spus punctul de vedere în acest sens”, spune Constantin Dobre.

„Păi şi dacă pleacă Băsescu, cine o să vină în locul lui?”, întreabă jurnaliștii.

„Ştiţi, este o vorbă din popor care va muri odată cu limba şi poporul «Când doi se ceartă, al treilea câştigă!» La noi cine se ceartă? USL cu PDL. Gândiţi-vă cine este al treilea şi veţi afla cine urmează la Cotroceni”, îi îndeamnă Constantin Dobre pe ascultătorii săi să gândească.

Jurnaliștii insistă să afle părerea fostului polițist despre cine va fi președintele României după Traian Băsescu.

„Cel care va fi în fruntea ţării va purta coroană de aur”, spunea Constantin Dobre.

„Şi totuşi, nu ne-aţi spus cine e cel care câştigă atunci când doi se ceartă?”, o altă întrebare dificilă pentru Dobre, dar cu un răspuns exact.

„Eu cred că cel care va fi în fruntea ţării va purta coroană de aur. Şi mai cred că România va fi condusă de Klaus Johannis (actualul primar al Sibiului) care va fi sprijinit de către nemţi. Vă voi întreba ceva şi vă voi pune pe gânduri: de ce credeţi că Sibiul a fost ales capitala europeană culturală? Şi cum de Klaus a câştigat alegerile pentru primărie cu un procent aşa de mare?” , a declarat în august 2012, Constantin Dobre.

Prezentul ne-a confirmat că ceea ce spusese cărturarul fără liceu, la acea vreme, s-a adeverit.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i share pe Facebook să-l vadă toată lumea !

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata