Take a fresh look at your lifestyle.

Drama din familia tânărului ucis de patronul Coratim. Un copil de 10 luni nu a apucat să-și cunoască tatăl

3

Durere de nedescris în familia tânărului ucis pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca. Un copilaș de doar 10 luni nu a apucat să-și cunoască bine tatăl. Micuțul a rămas orfan de tată din cauza unuia dintre patronii Coratim, Daniel Dumitraș. Omul de afaceri l-a călcat cu mașina pe Vasile Dubovici, un tânăr de 33 de ani, din Sighetu Marmației, stabilit în județul Cluj, în Florești. Accidentul s-a produs marți pe trecerea de pietoni din fața Coratim. Șoferul a rămas în libertate și are drept de conducere pentru încă 15 zile, cel puțin.

Anul 2017 a fost cel în care Vasile și-a întemeiat o familie cu Cosmina. Finalul anului 2018 a fost cel mai fericit pentru cei doi soți. Aceștia au devenit părinții unui băiețel.

Vasile a studiat Turism la Facultatea de Geografie și totodată Relații Internaționale, dar activa în domeniul IT, la o firmă din Cluj-Napoca.

Vestea că Vasile Dubovici a murit, a picat ca un trăsnet în rândul rudelor și cunoscuților.

„Pentru mine ai fost ca un frate, nu pot înțelege cât de repede poate să dispară cineva de lângă noi. Sper ca în lumea în care ai pășit să fie doar armonie și fericire. Să te odihnești în pace suflet bun”, transmite Paul pe o rețea de socializare.

„Vai nu am cuvinte😥Ce durere mare….
Sincere condoleanţe îndureratei familii! Dormi în pace suflet bun și blând!
Odihnă veșnică!”
, spune Paula, pe aceeași rețea.

„O durere fără margini. Clipe grele în care nu putem decât să-L rugăm pe Dumnezeu să aline suferința din inimile celor dragi. Să veghezi asupra noastră și să ai grijă de sus de familia ta pe care ai iubit-o nespus. Vei fi mereu în sufletul nostru așa cum ai fost, de-o bunătate și o omenie exemplară. Dragul nostru Vasi, sa-ți fie lin drumul printre stele, alături de îngeri și Dumnezeu!”, scrie Antonia.

„Sincere condoleanțe, vă doresc să fiți atât de blânzi și înțelegători cu durerea pe care o simțiți în perioada asta ca și familie și o simțim ca și prieteni…așa cum ar fi fost Vasi cu noi în situația asta. Și să apreciem fiecare moment pe care îl mai avem”, transmite Cristina.

Omul de afaceri clujean care l-a ucis pe Vasile, de 33 de ani, pe o trecere de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca, se numește Daniel Dumitraș. El este unul dintre acționarii Coratim, dar este implicat și în alte afaceri cum ar fi imobiliarele.

Marți, la orele prânzului, Dumitraș a ieșit cu mașina din parcarea Coratim și l-a accidentat mortal pe Vasile Dubovici, care traversa strada regulamentar, pe zebră. Potrivit polițiștilor, Daniel Dumitraș, de 49 de ani, a ieșit din parcare și a virat stânga peste trecerea de pietoni. În acel moment, pe zebră se aflau două persoane. Din păcate, Vasile, de 33 de ani, din Florești, a fost surprins de autovehiculul omului de afaceri și a fost strivit.

Vezi imagini cu impactul: EXCLUSIV VIDEO – Momentul în care tânărul din Florești este ucis de unul dintre patronii Coratim
Vezi imagini de la locul accidentului: VIDEO – Tânăr din Florești, accidentat mortal pe trecerea din fața Coratim. Corpul pietonului, prins sub mașină
Citește și … Patronul Coratim poate CONDUCE ÎN CONTINUARE după ce a ucis un om! Așa spune legea românească, primești dovadă cu drept de circulație
Citește și … Cine este afaceristul clujean care l-a ucis pe tânărul din Florești pe trecerea de pietoni de la Coratim

Citește și
3 Comentarii
 1. Alin spune

  Cum sa ramana in libertate …. cum sa mai aiba drept sa conducaaaaaaaa.
  Daca nu dai prioritate iti ia carnetu’…. cummmmm

 2. Maria spune

  Este arestat criminalul?

 3. Clara spune

  Fiinta,ce monstru esti.in goana ta dupa bani incalci regulile si nu te gandesti la nimeni in afara de tine.goama oarba si surda dupa bani.nu ti va ajunge niciodata,lacomule! Sa nu ti se odihneasca constiinta niciodata.Copilu asta,Duba,nu ti o gresit cu nimic

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata