Take a fresh look at your lifestyle.

După ce meciul România – Spania s-a jucat la Cluj, Național Arena a primit miraculos aviz de incendiu de la ISU

0

national-arenaVineri, 1 aprilie, se desfășoară pe Arena Națională prima competiție sportivă, în condiții legale, pentru prima dată de la construcția stadionului.

Iubitorii fotbalului participă la meciul de fotbal Dinamo București — Astra Giurgiu, în condiții de securitate, după ce PMB a obținut avizul pentru securitate la incendiu.

Primar general, Răzvan Sava: ”Arena Națională este — pentru prima dată de la finalizarea construcției — un stadion legal. Drumul către legalitate a fost unul sinuos, cu multe presiuni și discuții în contradictoriu între primărie și reprezentanții fotbalului românesc. Fără sprijinul și diplomația de care au dat dovadă — în ciuda unor mici disensiuni — oameni ai fotbalului românesc, Arena Națională ar fi fost și azi un subiect de controversă publică, nicidecum un stadion dedicat fotbalului de calitate, în condiții de legalitate. Țin să-i mulțumesc public domnului Gino Iorgulescu pentru susținerea pe care a arătat-o față de demersul primăriei de a deschide, în condițiile legii, stadionul Arena Națională. A fost un factor de echilibru în discuțiile, nu tocmai prietenoase, pe care le-am avut cu oamenii fotbalului românesc, la cel mai înalt nivel. Fără performanțe sportive, activitatea Arenei Naționale va avea de suferit.

Performanțele sportive ale echipelor de club, ale naționalei noastre sunt cele care vor umple stadionul Arena Națională. Îi asigur pe reprezentanții fotbalului românesc că au în Primăria Capitalei un partener deschis, dornic să sprijine performanțele fotbalului românesc, fie el de club sau la nivel de echipă națională”.

Până la sfârșitul lunii aprilie, Primăria Capitalei va lua toate măsurile pentru ca Arena Națională să beneficieze de un management performant.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata