Take a fresh look at your lifestyle.

EBS Romania, compania IT numărul 1 în Cluj, lansează în premieră CLOUD ERP

0

CloudEBS, parte din NTT DATA, Global IT Innovator, lansează pe piața din România, cea mai dorită soluție adresată companiilor: ERP în Cloud.

Mai mult, primii clienți din România au adoptat această soluție și susțin beneficiile acesteia:

Ø Reduce costurile operaționale (Total Cost of Ownership) prin externalizarea suportului și mentenanței hardware și software; noile versiuni se instalează automat;

Ø Elimină necesitatea creării unei infrastructuri IT interne și achiziționarea de servere;

Ø Afirmă încrederea în siguranța datelor pe care o oferă EBS, aplicația fiind găzduită pe servere de ultimă generație, localizate în Cluj-Napoca și aliniate legislației europene. Backup-ul datelor se face zilnic.

Ø Fiecare companie are o zonă dedicată, în care au acces doar utilizatorii desemnați de către companie. Accesul se face printr-un server dedicat strict procedurilor de securitate, iar parolele utilizatorilor sunt stocate criptat, putând fi resetate și vizualizate numai de către utilizator;

Ø Prețurile devin scalabile și flexibile vis-à-vis de modificarea structurii userilor.

EBS, prin CLARVISION ERP, soluția proprie dezvoltată 100% în România pentru piața românească, vă oferă acum posibilitatea de a avea acces mult mai facil la servicii de management al companiei dumneavoastră, prin lansarea variantei ERP în Cloud. Clienții sunt preocuparea noastră principală. De aceea asigurăm un mix optim de expertiză și consultanți cu experiență în managementul de producție, disponibili pentru implementare, integrare, migrare de date și suport, adresabil oricărei companii și sector industrial.

Cele peste 180 de implementări ERP reprezintă unul dintre motivele principale pentru care leaderi din ramuri industriale diverse ne-au ales ca parteneri.

Cu o experienţă de peste 15 ani în servicii IT, EBS s-a impus pe piaţa locală ca partener redutabil în domeniul soluţiilor și serviciilor integrate, portofoliul acoperind întregul ciclu de viață: servicii de consultanță și analiză de business, soluții standard și la cerere (ERP: SAP, Clarvision), servicii de testare, suport și managementul aplicațiilor, precum și servicii Embedded.

Traiectoria ascendentă a EBS face ca la sfârșitul lui 2016 să înregistreze o cifră de afaceri de 24,9 milioane Eur, în creștere cu 13%, față de anul trecut.

Începând cu 2013, EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecom Corporation (NTT), cel mai mare concern japonez de telecomunicaţii din lume.

Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo și își desfăşoară activitatea în peste 35 de ţări.

Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanţă și dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT.

Aflat în topul mondial al furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de acoperire globală dar și de competenţe locale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata