Take a fresh look at your lifestyle.

Echipa ZiarulClujean.ro vă dorește un An Nou plin de sănătate și împliniri

0

La Multi Ani 2015Echipa ZiarulClujean.ro vă urează să aveți parte în 2015 de tot ce vă doriți. Să aveți parte de sănătate, fericire, bani, împliniri sufletești și multă lumină.

Ținem pe această cale să mulțumim cititorilor noștri, colaboratorilor publicației noastre și tuturor celor care s-au alăturat în dezvoltarea frumoasă a acestui proiect media, lansat în luna septembrie 2014.

În trei luni de la lansare ați fost alături de noi, atât dumneavoastră cititorii, cât și autoritățile locale sau naționale.

Pe lângă micile nemulțumiri pe care le avem față de anumite instituții, posibil incomodate de insistențele noastre de a afla câte ceva în plus, cititorilor le suntem datori cu mulțumiri și recunoștință pentru traficul avut pe portalul nostru de știri. Vă dăm doar un exemplu; 90.000 de unici în luna noiembrie și asta înseamnă mult pentru o publicație tânără.

Ne cerem scuze dacă nu ne-am ridicat întotdeauna la nivelul așteptărilor dumneavoastră, dar promitem că facem tot posibilul să vă oferim informații complete, reale și de un real interes.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și sperăm să ne vedem sănătoși și în 2015 în număr tot mai mare!

LA MULȚI ANI!

logo ziarul clujean

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata