Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Apartament jefuit în Mănăștur, hoții sunt de negăsit

0

apartament-jefuit-manastur-strada-almasului (1)Proprietarii unui apartament de pe strada Almașului, din cartierul clujean Mănăștur, au rămas fără bunurile de valoare. Asta după ce persoane necunoscute au intrat în locuința lor și au furat tot ce era de valoare. Hoții nu au fost găsiți.

Vineri seara, când s-au întors de la muncă, proprietarii și-au găsit locuința cu ușa deschisă. Și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au dat alarma la 112. Vecinii păgubiților spun că nu au auzit zgomote.

„Aseara am aflat, după ce a venit Poliția. Nu am știut nimic vă rog să mă credeți și nu s-a auzit nimic. La noi în bloc e liniște și se aude orice. De data asta nu s-a auzit nimic”, ne spune o vecină a păgubiților.

Polițiștii ajunși la fața locului au prelevat urme în speranța că așa vor da de urma făptașilor. Deocamdată se vorbește doar de un cerc de suspecți.

„Este vorba despre un furt din locuință. Nu pot să vă ofer foarte multe detalii. A fost găsită ușa apartamentului deschisă, iar din interior lipseau lucruri. Se fac cercetări și avem un cerc de suspecți”, ne transmite Daniel Graur, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Oamenii legii spun că prejudiciul produs de hoți este în curs de stabilire.

apartament-jefuit-manastur-strada-almasului (2)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata