Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Bărbat ÎNJUNGHIAT în spate de o femeie. Totul s-a petrecut în Gara Aghireșu

0

agresiune-spitalUn bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce o femeie l-a înjunghiat de mai multe ori în spate, cu un cuțit. Incidentul a avut loc în gara din localitatea clujeană Aghireșu.

Scandalul din gară a început între trei persoane, precizează polițiștii care anchetează acum cazul. O femeie a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe unul din cei doi bărbați cu care se certa. Bărbatului i-a produs leziuni în zona spatelui și doar o minune a făcut ca lama cuțitului să nu atingă organele interne.

Victima a fost preluată imediat de o ambulanță și transportată la spital cu mai multe leziuni.

„Conform primelor verificări, între 3 persoane fără adăpost s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia un bărbat ar fi fost rănit de către o femeie în partea dorsală a corpului, cu un obiect ascuţit. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.
În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat pentru publicația noastră Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata