Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Ce comportament are Takacs Gyorgy, tatăl criminal, în arest

0

Takacs Gyorgy, bărbatul acuzat că și-a înjunghiat copilul de 8 ani în inimă, de mai multe ori, a fost arestat preventiv și dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj de câteva zile. Criminalul a fost dus la Sălaj pentru că Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Inspectoratul de Poliție Județean Cluj se află în curs de modernizare. Surse din cadrul CRAP IPJ Sălaj au dezvăluit pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, ce comportament a adoptat bărbatul după gratii.

Citește și … Decizie definitivă în cazul tatălui criminal

Potrivit surselor noastre, Takacs Gyorgy nu ar da semne că regretă fapta și pare să se fi adaptat condițiilor de detenție, deși se află după gratii de puțin timp, de luni după-masă, 3 august. De la 28 iulie, de când a fost capturat, bărbatul a stat în spital sub pază pentru a-i fi tratate rănile pe care și le-a provocat încercând să-și ia viața, după ce a luat-o pe cea a băiatului său într-un mod brutal.

„A fost predat în custodia noastră în după-masa zilei de 3 august. De atunci și până în prezent acesta nu a manifestat un comportament anormal. El pare să fie în elementul lui. Mănâncă tot, se odihnește, nu a fost văzut plângând sau să stea abătut. Nu prezintă niciun fel de agitație. Socializează cu noi și nu a fost nicio situație în care să nu răspundă apelului nostru. Îl supraveghem destul de atent, având în vedere gravitatea faptei pentru care se află la noi”, precizează sursele ZIARUL CLUJEAN din CRAP Sălaj.

Potrivit acelorași surse, tatăl criminal urmează să fie scos din CRAP Sălaj, zilele următoare, pentru a fi audiat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Citește și … AUDIO – Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată, primele declarații: Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort… Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăiește

„La data de 29.07.2020, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus reţinerea, pentru durata de 24 de ore, a unei persoane cu privire la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie în modalitatea omorului calificat. La aceeaşi dată, procurorul de caz a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut, raportat la gravitatea faptelor cercetate. În fapt, în sarcina inculpatului s-a reţinut că, în seara de 25 iulie 2020, l-a lipsit de libertate pe fiul său minor, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25/26 iulie 2020, a suprimat viaţa acestuia. Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în urma sesizării din data de 26 iulie 2020 formulată de mama minorului, competenţa de soluţionare a cauzei fiind apoi declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în urma constatării decesului victimei”, se arată în referatul cu propunere de arestare a criminalului.

Citește și … AUDIO – Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată, primele declarații: Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort… Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăiește
Citește și … EPISOADELE DRAMEI. FOTO – Când a fost înjunghiat Takacs Gyorgy și ce se întâmplă cu tatăl criminal. Rezultatul necropsiei i-a șocat pe anchetatori
Citește și … UPDATE – VIDEO – Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-a ÎNJUNGHIAT fiul în inimă, găsit de polițiști

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata