Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV – Directorul Transilvania Construcţii, Mircea Timofte implicat într-un accident rutier! Şi-a distrus bolidul de peste 150.000 de euro

1
mircea-timofte-transilvania-constructii
foto: ziuadecj.ro

Momente cumplite pentru directorul general al Transilvania Construcţii, Mircea Timofte. Acesta a fost implicat într-un accident rutier în localitatea clujeană Călăţele. Din fericire, nici Timofte, dar nici prietenul său cu care se afla  în autoturism nu au păţit nimic. Maşina de lux a fost avariată puternic şi a fost nevoie de o platformă pentru a o duce în service.

foto:  audi.ro  - Aşa arată maşina de lux a lui Mircea Timofte.
foto: audi.ro – Aşa arată maşina de lux a lui Mircea Timofte.

Maşina pe care Mircea Timofte o conducea, un Audi A8, în valoare de peste 150.000 de euro, a izbit puternic un porc mistreţ care cântărea 200 de kilograme. Porcul mistreţ a apărut brusc în faţa bolidului, astfel că nici senzorii performanţi din dotarea autoturismului nu au reacţionat, iar impactul a fost nimicitor. Porcul mistreţ  a fost aruncat câţiva metri într-un şanţ, iar maşina a rămas distrusă pe loc.

„A fost un incident nefericit. E cel mai mare porc mistreţ pe care l-am văzut în sălbăticie. Totul s-a petrecut foarte, foarte repede, nici senzorii maşinii  nu au reacţionat. La impact s-au deschis aribag-urile moi. L-am lovit şi pe urmă am început să îl căutăm. L-am găsit în şanţ, au venit cei de la Direcţia Silvică şi l-au luat. Maşina mea este serios avariată. A fost dusă pe platforma în service şi urmează să stabilim pagubele. Chiar m-am gândit că ar fi mers nişte cârnaţi din mistreţul ăla mare”, glumeşte Mircea Timofte, directorul General al Transilvania Construcţii.

Timofte nu va scoate bani din buzunar pentru reparaţia maşinii. Bolidul este asigurat până la ultimul şurub!

Citește și
1 Comentariu
  1. Anca spune

    Persoana din poza aferenta articolului nu este dl. Mircea Timofte de la Transilvania Constructii SA. Poate este un alt Mircea Timofte, dar sigur nu cel de la Transilvania COnstructii SA.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata