Take a fresh look at your lifestyle.

EXCLUSIV-Documentul instanței care aruncă Poliția clujeană în aer. Agentul a mințit judecătorii pentru a-i lua apărarea interlopului Dafinel

1

Dafin Inoan- Dafinel (4)Document fără precedent dat de magistrații clujeni. Ajutorul șefului de post din comuna clujeană Iclod, localitatea de domiciliu a lui Dafin Inoan, a mințit judecătorii pentru a-l apăra pe infractor. Mai exact, în sentința de condamnare la pușcărie a lui Dafinel, din data de 27 mai 2015, se arată cum polițistul Mircea Gabriel Rus i-a mințit cu nerușinare pe magistrații clujeni, cu documente oficiale, totul pentru a-i lua apărarea lui Dafinel, care a zdrobit, cu o țeavă, piciorul unui localnic din Iclod.

În documentul magistraților de la Judecătoria Gherla este prezentat cazul lui Dafinel, dar și infracțiunile comise de acesta.

dafin-inoanTotodată instanța concluzionează că victima lui Dafinel nu a depus plângere la Poliție și asta pentru că interlopul era prieten cu ajutorul șefului de Post din Iclod, Mircea Gabriel Rus.

„Victima nu a anunțat telefonic poliția, pe parcursul cercetărilor justificând această situație prin aceea că nu putea avea încredere în polițistul care tocmai coborâse din autovehiculul inculpatului, având în vedere și cele spuse de inculpat referitoare la relațiile bune pe care le are cu poliția”, se arată în documentul instanței.

Mai mult, tupeul polițistului Mircea Gabriel Rus de a-l apăra pe infractorul Dafinel nu s-a oprit aici. Polițistul a declarat în fața instanței, și într-un document oficial, că Dafin Inoan a contribuit la menținerea liniștii și ordinii publice din Iclod. Tocmai Dafinel, cel care a fost cercetat în mai multe dosare cu acte de violență.

„De asemenea, susținerea persoanei vătămate că imediat după agresiune inculpatul (n.r. Dafin Inoan) i-a spus că este protejat de poliție și să nu anunțe autoritățile se coroborează cu aspectele reținute de instanța de judecată referitoare la relația apropiată dintre inculpatul Dafin Inoan și martorul Rus Mircea (polițistul), precum și declarațiile acestuia din urmă care au fost favorabile inculpatului. Sugestiv, în acest sens este și înscrisul Notă, emis de Postul de Poliție Comunală Iclod, în care se menționează că Inoan Dafin Olimpiu <<a dat concurs>> organelor de poliție la menținerea ordinii și liniștii publice cu ocazia desfășurarii de evenimente la nivelul comunei Iclod. Este lipsă de credibilitate o astfel de afirmație, atâta timp cât se referă la o persoană condamnată penal pentru o infracțiune de violență și care este cercetată în mai multe dosare penale. Mai mult, sugestivă, în legătură cu obiectivitatea organului de poliție care a emis-o, în consecință, reticența părții vătămate în a depune plângere în cel mai scurt timp la Postul de Poliție din localitate are un temei obiectiv, concluzionează magistrații de la Gherla, care caracterizează declarația polițistului și raportul despre Dafinel drept neserioase.

Agentul care a întocmit un raport favorabil de apărare a infractorului nu va fi pedepsit de șefii lui sub nicio formă. Mai marii IPJ Cluj, neoficial,  consideră că dacă agentul a greșit cu ceva, instanța este cea care ar trebui să constate și să pedepsească fapta.

Dafinel a murit în 12 iunie, fiind implicat într-un grav accident de motocicletă.

Citește și …
În sfârșit! După articolul nostru, IPJ Cluj îl verifică pe polițistul care a mințit judecătorii pentru a-l apăra pe Dafinel

foto Dafinel: Facebook.com

Vă invităm să citiți sentința magistraților de la Judecătoria Gherla, pentru a vedea modul de acțiune a lui Dafinel, dar și condamnările acestuia.

Citește și …
Secretele vieții ies din mormânt! Cine era Dafinel, pe lângă motociclistul teribilist: „Interlop, drogat, sifonar, cămătar și altele”


foto: Facebook.com

Citește și
1 Comentariu
  1. Cineva Violat spune

    Ati uitat sa mentionati ca era si un nenorocit de violator, pedofil si traficant de droguri. Sper sa putrezeazca mult si bine acest gunoi. Acest ghimpe, zdreanta a societatii, a fost aparat de multi politisti nenorociti care nu ar avea ce sa caute in cadrul politiei. Priviti ingroparea acestui gunoi pe internet si luati de seama restul zdremtelor care se vad pe imagini. Nici un cacat din acele imagini nu are un loc de munca, nu au lucrat nici macar o zi din viata lor dar ei au bani , masini si probabil nici 8 clase. De unde p**da mami` lor si pana cand inchid organele compatibile ochii?!

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata